DAİMFED’ten Yüreğir’e Tam Destek Hep Destek

GÜNDEM 25.04.2024 - 09:44, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:44 300 kez okundu.
 

DAİMFED’ten Yüreğir’e Tam Destek Hep Destek

DAİMFED’ten Yüreğir’e Tam Destek Hep Destek

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan vekili Faruk Bozkurt, Genel Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz, Nadir Vurankaya, Hilmi Tümer, DAİMFED Mali ve İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan, DAİMFED Basın, Sosyal Medya ve İletişim Başkanı Ahmet Yerdelen, DAİMFED Arge Başkanı Barış Yıldırım, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kemali Ünal, DAİMFED Teknik Müşaviri ATÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, DAİMFED Danışma Kurulu Üyesi Cevdet Orkun, DAİMFED Yönetim Kurulu üyesi ve AYHAFDER Başkanı Seyfettin Can, AKAMDER Başkan Vekili Hüseyin Arslan, AKAMDER Genel Sekreteri Mehmet Ali İnan, AKAMDER Saymanı ve Adana Müteahhitler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Orkun, AKAMDER Sayman yardımcısı Engin Hazar, DAİMFED Genel Başkan Vekili, CHP Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile Yüreğir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda İmar Konusu ve Sektör yatırımı masaya yatırılarak önemli kararların alındığı istişarler de bulundular. DAİMFED’TEN YÜREĞİR’E TAM DESTEK HEP DESTEK DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “DAİMFED Ailemizin Genel Başkan Vekili olan Ali Demirçalı ’nın Yüreğir’e Başkan seçilmesinin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüreğir Belediye Başkanımız Ali Demirçalı ile sürekli istişare içerisinde olup DAİMFED olarak gerekli tüm desteği vereceğiz. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar sonucunda kazanan Yüreğir ve Yüreğir halkımız olacaktır. Ayrıca belirtmek isteriz ki Sayın Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesiyle Yüreğir çok önemli bir cazibe merkezi olacağına inancımız tamdır. Başkanımızı Tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.” İfadelerinde bulundu. DAİMFED’TEN YÜREĞİR’E YATIRIM ATAĞI Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı; “Üyesi ve yetkilisi olduğum DAİMFED in desteğini seçim sürecinde hep arkamda hissettim. Bu anlamda başta DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve tüm DAİMFED ailesine destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca önümüzdeki çalışma sürecinde sektörün tüm temsilcilerinin bir çatı altında toplandığı DAİMFED in Yüreğir ilçemizde yatırım ve kalkınma olarak katkılarını göreceğimize inanıyorum. Belediye olarak başta İmar olmak üzere biran evvel Kentsel Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm çalışmalara başlamak istiyoruz. Bu doğrultuda yakın zamanda çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlayacaktır.” Açıklamalarında bulundu.        
DAİMFED’ten Yüreğir’e Tam Destek Hep Destek

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu, Genel Başkan vekili Faruk Bozkurt, Genel Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz, Nadir Vurankaya, Hilmi Tümer, DAİMFED Mali ve İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan, DAİMFED Basın, Sosyal Medya ve İletişim Başkanı Ahmet Yerdelen, DAİMFED Arge Başkanı Barış Yıldırım, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kemali Ünal, DAİMFED Teknik Müşaviri ATÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, DAİMFED Danışma Kurulu Üyesi Cevdet Orkun, DAİMFED Yönetim Kurulu üyesi ve AYHAFDER Başkanı Seyfettin Can, AKAMDER Başkan Vekili Hüseyin Arslan, AKAMDER Genel Sekreteri Mehmet Ali İnan, AKAMDER Saymanı ve Adana Müteahhitler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Orkun, AKAMDER Sayman yardımcısı Engin Hazar, DAİMFED Genel Başkan Vekili, CHP Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile Yüreğir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda İmar Konusu ve Sektör yatırımı masaya yatırılarak önemli kararların alındığı istişarler de bulundular.

DAİMFED’TEN YÜREĞİR’E TAM DESTEK HEP DESTEK

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “DAİMFED Ailemizin Genel Başkan Vekili olan Ali Demirçalı ’nın Yüreğir’e Başkan seçilmesinin onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüreğir Belediye Başkanımız Ali Demirçalı ile sürekli istişare içerisinde olup DAİMFED olarak gerekli tüm desteği vereceğiz. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar sonucunda kazanan Yüreğir ve Yüreğir halkımız olacaktır. Ayrıca belirtmek isteriz ki Sayın Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesiyle Yüreğir çok önemli bir cazibe merkezi olacağına inancımız tamdır. Başkanımızı Tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.

DAİMFED’TEN YÜREĞİR’E YATIRIM ATAĞI

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı; “Üyesi ve yetkilisi olduğum DAİMFED in desteğini seçim sürecinde hep arkamda hissettim. Bu anlamda başta DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve tüm DAİMFED ailesine destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca önümüzdeki çalışma sürecinde sektörün tüm temsilcilerinin bir çatı altında toplandığı DAİMFED in Yüreğir ilçemizde yatırım ve kalkınma olarak katkılarını göreceğimize inanıyorum. Belediye olarak başta İmar olmak üzere biran evvel Kentsel Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm çalışmalara başlamak istiyoruz. Bu doğrultuda yakın zamanda çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlayacaktır.” Açıklamalarında bulundu.

 

 

 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.