Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ’da konuştu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.02.2024 - 20:51, Güncelleme: 12.02.2024 - 06:47 1144+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ’da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'a ziyaret gerçekleştirerek düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi.

Mitingde, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelere oy vermedikleri için kapı dışarı etmesini eleştiren Erdoğan, aynı zamanda dünkü saldırıya da değindi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmalarında yaşanan saldırıyı lanetleyen Erdoğan, yaralanan vatandaşa acil şifa diledi ve emniyetin olayı takip ettiğini belirtti. Erdoğan, saldırganların birisinin yakalandığını ve diğerlerinin de yakalanacağını ifade etti. Mitingde Erdoğan, Tekirdağlılara seslenerek seçim sürecine değindi. Tekirdağ'ın önemine vurgu yaparak, her fırsatta Tekirdağ'ı ziyaret ettiklerini ve önlerindeki 50 günü iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, oy veren ya da vermeyen her vatandaşın demokrasinin gücüne katkı sağladığını vurguladı. Erdoğan, CHP'nin vatandaşa kibirli bir dil ile yaklaştığını ve depremzedelere hakaret ettiğini söyledi. Ayrıca, CHP'nin seçmeni tehdit ettiğini ve hizmet sunmadığını ifade etti. Erdoğan ayrıca, Küçükçekmece'deki saldırıyı kınayarak, Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Mitingde, Türkiye'nin gelişimine ve ilerlemesine odaklanacaklarını ve milletin her bir ferdini kucaklayacaklarını söyledi. Ayrıca, Tekirdağ'ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı olduğunu ve Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuyla şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Erdoğan, seçmenlerden desteğini isteyerek, Tekirdağ'ın 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih etmesini ve Cumhur İttifakı'na destek vermesini istedi.   Kaynak : PHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'a ziyaret gerçekleştirerek düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi.

Mitingde, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelere oy vermedikleri için kapı dışarı etmesini eleştiren Erdoğan, aynı zamanda dünkü saldırıya da değindi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmalarında yaşanan saldırıyı lanetleyen Erdoğan, yaralanan vatandaşa acil şifa diledi ve emniyetin olayı takip ettiğini belirtti. Erdoğan, saldırganların birisinin yakalandığını ve diğerlerinin de yakalanacağını ifade etti.

Mitingde Erdoğan, Tekirdağlılara seslenerek seçim sürecine değindi. Tekirdağ'ın önemine vurgu yaparak, her fırsatta Tekirdağ'ı ziyaret ettiklerini ve önlerindeki 50 günü iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, oy veren ya da vermeyen her vatandaşın demokrasinin gücüne katkı sağladığını vurguladı. Erdoğan, CHP'nin vatandaşa kibirli bir dil ile yaklaştığını ve depremzedelere hakaret ettiğini söyledi. Ayrıca, CHP'nin seçmeni tehdit ettiğini ve hizmet sunmadığını ifade etti.

Erdoğan ayrıca, Küçükçekmece'deki saldırıyı kınayarak, Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Mitingde, Türkiye'nin gelişimine ve ilerlemesine odaklanacaklarını ve milletin her bir ferdini kucaklayacaklarını söyledi. Ayrıca, Tekirdağ'ın belediyecilik anlayışına ihtiyacı olduğunu ve Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuyla şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Erdoğan, seçmenlerden desteğini isteyerek, Tekirdağ'ın 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih etmesini ve Cumhur İttifakı'na destek vermesini istedi.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.