Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Beştepe’de Kabine Toplantısı Başladı

GÜNDEM 22.11.2021 - 18:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1858+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Beştepe’de Kabine Toplantısı Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Kabine bugün Beştepe’de toplandı. Gündemde ekonomik gelişmeler ve salgınla mücadele var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün Beştepe'de gerçekleşiyor. Kabinede salgınla mücadele konusunde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapması bekleniyor.   Aşılama takvimi, yerli aşı çalışmalarında gelinen son durum hakkında Bakan Fahrettin Koca kabine üyelerine bilgi verecek.Toplantının bir diğer önemli başlığı da ekonomi olacak. Döviz kurlarındaki hareketlilik toplantıda değerlendirilecek.   Ayrıca terörle mücadele, Suriye Libya ve Irak’ın kuzeyindeki gelişmeler kabinenin gündem maddeleri arasında yer alacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Kabine bugün Beştepe’de toplandı. Gündemde ekonomik gelişmeler ve salgınla mücadele var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün Beştepe'de gerçekleşiyor. Kabinede salgınla mücadele konusunde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapması bekleniyor.

 

Aşılama takvimi, yerli aşı çalışmalarında gelinen son durum hakkında Bakan Fahrettin Koca kabine üyelerine bilgi verecek.Toplantının bir diğer önemli başlığı da ekonomi olacak. Döviz kurlarındaki hareketlilik toplantıda değerlendirilecek.

 

Ayrıca terörle mücadele, Suriye Libya ve Irak’ın kuzeyindeki gelişmeler kabinenin gündem maddeleri arasında yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.