Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkça İlan Etti: Yok Olana Kadar Durmayacağız

11.11.2022 - 16:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2359+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkça İlan Etti: Yok Olana Kadar Durmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde konuştu. Ukrayna'da savaşın bitmesi için ve gıda krizinin son bulması için adımlar atıyoruz."

"Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte mücadele vermeliyiz. Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız." GIDA KRİZİNİN SON BULMASI İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ "Ülkelerimiz açısından fırsatlarla birlikte riskleri de olan hassas bir dönemden geçiyoruz. Ukrayna'daki savaşın bitmesi için ve gıda krizinin son bulması için adımlar atıyoruz.   YOK OLANA KADAR DURMAYACAĞIZ Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte mücadele vermeliyiz.   Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız. Çetelerle, terör örgütleriyle, iklim değişikliğiyle birlikte mücadele vermeliyiz.   Konseyimizi teşkilata dönüştürürken özgün ve etkin bir yapının temelini attık. 2040 Türk Dünyası vizyon belgesi işbirliğimizin çerçevesini oluşturuyor.   Sağlık, bilişim, ulaştırma, enerji ve spor gibi alanlarda işbirliğimizi geliştirelim istiyoruz. Bugün kabul ettiğimiz strateji belgesi bunun bir parçası.   ÇALIŞMALARI DAHA ÇOK ARTIRMALIYIZ Ticaret, ulaştırma ve enerji anlamındaki çalışmalarda aramızdaki işbirliğinin ve bağın gelişmesine önem veriyoruz. Vaktinde attığımız kritik adımlarla hepimizin faydasına olacağına inandığım çalışmaları daha çok arttırmamız gerektiğini düşünüyorum.   Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı küresel düzeyde en başarılı çalışmalardan biridir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde konuştu. Ukrayna'da savaşın bitmesi için ve gıda krizinin son bulması için adımlar atıyoruz."

"Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte mücadele vermeliyiz. Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız."

GIDA KRİZİNİN SON BULMASI İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ

"Ülkelerimiz açısından fırsatlarla birlikte riskleri de olan hassas bir dönemden geçiyoruz. Ukrayna'daki savaşın bitmesi için ve gıda krizinin son bulması için adımlar atıyoruz.

 

YOK OLANA KADAR DURMAYACAĞIZ

Türkiye olarak eli kanlı terör örgütleriyle mücadelemizi sürdürüyoruz. PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle birlikte mücadele vermeliyiz.

 

Terör tehdidi yok olana kadar durmayacağız. Çetelerle, terör örgütleriyle, iklim değişikliğiyle birlikte mücadele vermeliyiz.

 

Konseyimizi teşkilata dönüştürürken özgün ve etkin bir yapının temelini attık. 2040 Türk Dünyası vizyon belgesi işbirliğimizin çerçevesini oluşturuyor.

 

Sağlık, bilişim, ulaştırma, enerji ve spor gibi alanlarda işbirliğimizi geliştirelim istiyoruz. Bugün kabul ettiğimiz strateji belgesi bunun bir parçası.

 

ÇALIŞMALARI DAHA ÇOK ARTIRMALIYIZ

Ticaret, ulaştırma ve enerji anlamındaki çalışmalarda aramızdaki işbirliğinin ve bağın gelişmesine önem veriyoruz. Vaktinde attığımız kritik adımlarla hepimizin faydasına olacağına inandığım çalışmaları daha çok arttırmamız gerektiğini düşünüyorum.

 

Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı küresel düzeyde en başarılı çalışmalardan biridir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.