Çukurova Üniversitesi Tanıtım, Kariyer ve Mezunlar Günü Düzenledi

EĞİTİM 02.05.2024 - 06:15, Güncelleme: 02.05.2024 - 06:15 601 kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi Tanıtım, Kariyer ve Mezunlar Günü Düzenledi

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tüm öğrencilere gelecekleri için heyecanla bekledikleri kariyerlerinde başarılar diledi.

    Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tanıtım Kariyer ve Mezunlar Günü’nün bir yenisini daha gerçekleştirildi. Aday öğrenciler ile öğretmen ve velilerinin üniversite temsilcileri ile buluştuğu etkinlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tüm öğrencilere gelecekleri için heyecanla bekledikleri kariyerlerinde başarılar diledi.   ÇÜ Kongre Merkezi’nde iki gün boyunca gerçekleştirilen ve tercih dönemi öncesinde adaylara yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çukurova Üniversitesi tanıtım filminin ardından Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğretmen ve aileleriyle tanıtım günlerine katılan aday öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Çukurova Üniversiteli olmanın ayrıcalıklarından söz etti.
Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tüm öğrencilere gelecekleri için heyecanla bekledikleri kariyerlerinde başarılar diledi.

 

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tanıtım Kariyer ve Mezunlar Günü’nün bir yenisini daha gerçekleştirildi. Aday öğrenciler ile öğretmen ve velilerinin üniversite temsilcileri ile buluştuğu etkinlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tüm öğrencilere gelecekleri için heyecanla bekledikleri kariyerlerinde başarılar diledi.

 

ÇÜ Kongre Merkezi’nde iki gün boyunca gerçekleştirilen ve tercih dönemi öncesinde adaylara yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çukurova Üniversitesi tanıtım filminin ardından Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğretmen ve aileleriyle tanıtım günlerine katılan aday öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Çukurova Üniversiteli olmanın ayrıcalıklarından söz etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.