ÇUKUROVA’DA GÜLEN YÜZLER MEZUN OLDU

EĞİTİM 06.06.2022 - 07:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1461+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA’DA GÜLEN YÜZLER MEZUN OLDU

Çukurova Belediyesi’nin en önemli projelerinden birisi olan ve İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği Gülen Yüzler Semt Kreşleri’nde eğitimlerini tamamlayan 220 minik öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreni, renkli ve heyecan dolu görüntülere sahne oldu.

İlçe sınırları içerisinde bulunan   ve Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı 8 semt kreşinde eş zamanlı olarak düzenlenen mezuniyet etkinliklerinde, okul hayatlarının ilk durağını başarıyla tamamlayan 5 ve 6 yaşındaki miniklerin gösterileri güne damgasını vurdu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde, birbirinden güzel kıyafetleriyle güne anlamı bir renk katan çocuklar, Şiir dinletileri, dans gösterileri, kortej yürüyüşleri ,diploma ve kep atma törenleri gibi çeşitli etkinliklerle mezun olmanın heyecanını yaşadı. Tesisler Müdürlüğü ve kreş öğretmenleri tarafından hazırlanan mezuniyet tören programında çocuklar kadar ailelerinde heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Minik öğrencilerin sergilediği halk oyunları, müzikal şovlar ve dans gösterileri göz kamaştırırken, kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşayan çocukların özellikle hazırladıkları şiir dinletisi ve dans gösterisi izleyenleri büyüledi. Kreşlerden ve öğretmenlerinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen çocuklar, buruk sevinç yaşadıklarını söyledi. Okul öncesi eğitim ve bakım hizmetlerinin kusursuz ve yüksek bir kaliteyle verildiği Gülen Yüzler Semt Kreşlerinden çok memnun olduklarını dile getiren Çukurovalı veliler, önce sosyal belediyeciliğin önemli göstergelerinden olan kreş projesini başarıyla hayata geçiren başkan Soner Çetin’e gönülden teşekkür ettiklerini, daha sonra da bu tesislerde çocuklarına en güzel ve sıcak ilgiyi gösteren uzman öğretmenlere şükran duygularını ilettiler. Kreşlerde yüksek bir donanımı ve kaliteli hizmeti, sembolik bir ücret ödeyerek  faydalanma fırsatı yakaladıkları için son derece mutlu olduklarını söyleyen ebeveynler, çocukları ilk diplomalarını alırken göz yaşlarını tutamadı.
Çukurova Belediyesi’nin en önemli projelerinden birisi olan ve İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği Gülen Yüzler Semt Kreşleri’nde eğitimlerini tamamlayan 220 minik öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreni, renkli ve heyecan dolu görüntülere sahne oldu.

İlçe sınırları içerisinde bulunan   ve Çukurova Belediyesi Tesisler Müdürlüğü’ne bağlı 8 semt kreşinde eş zamanlı olarak düzenlenen mezuniyet etkinliklerinde, okul hayatlarının ilk durağını başarıyla tamamlayan 5 ve 6 yaşındaki miniklerin

gösterileri güne damgasını vurdu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde, birbirinden güzel kıyafetleriyle güne anlamı bir renk katan çocuklar, Şiir dinletileri, dans gösterileri, kortej yürüyüşleri ,diploma ve kep atma törenleri gibi çeşitli etkinliklerle mezun olmanın heyecanını yaşadı.

Tesisler Müdürlüğü ve kreş öğretmenleri tarafından hazırlanan mezuniyet tören programında çocuklar kadar ailelerinde heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Minik öğrencilerin sergilediği halk oyunları, müzikal şovlar ve dans gösterileri göz kamaştırırken, kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşayan çocukların özellikle hazırladıkları şiir dinletisi ve dans gösterisi izleyenleri büyüledi.


Kreşlerden ve öğretmenlerinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen çocuklar, buruk sevinç yaşadıklarını söyledi. Okul öncesi eğitim ve bakım hizmetlerinin kusursuz ve yüksek bir kaliteyle verildiği Gülen Yüzler Semt Kreşlerinden çok memnun olduklarını dile getiren Çukurovalı veliler, önce sosyal belediyeciliğin önemli göstergelerinden olan kreş projesini başarıyla hayata geçiren başkan Soner Çetin’e gönülden teşekkür ettiklerini, daha sonra da bu tesislerde çocuklarına en güzel ve sıcak ilgiyi gösteren uzman öğretmenlere şükran duygularını ilettiler. Kreşlerde yüksek bir donanımı ve kaliteli hizmeti, sembolik bir ücret ödeyerek  faydalanma fırsatı yakaladıkları için son derece mutlu olduklarını söyleyen ebeveynler, çocukları ilk diplomalarını alırken göz yaşlarını tutamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.