‘Çukurova Adana’nın Parlayan Yıldızı Olacak’

SİYASET 18.03.2024 - 10:52, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:52 717+ kez okundu.
 

‘Çukurova Adana’nın Parlayan Yıldızı Olacak’

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; “CHP’li belediye olarak öncelikli hedeflerinin yapılan hizmetlerle sosyal refahın altyapısını hazırlamaktır.” Dedi.

BELEDİYECİLİK BİLGİ BİRİKİM TECRÜBE İŞİDİR CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; Çukurova’nın gelişmesi için sorunların çözümü noktasında gayret göstererek haklının ve mağdurun yanında olacaklarını söyledi. “Tek hedefim hizmet üreten bir Belediyecilikte Meclis üyesi olarak katkıda bulunmaktır” diyen Çakıroğlu şunları söyledi: “31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçiminde vatandaşlarımıza hizmet için Cumhuriyetimizin 100. Yılında, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi olarak başarılı olacağımıza inancım tamdır. Başkanımız Emrah Kozay partimizin İl başkanlığını yapmış, partinin içinden gelen, Çukurova ‘nın sorunlarına hâkim ve tutamayacağı sözler vermeyen, çok başarılı ve sıra dışı bir siyasetçi.Üstelik Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımızın içerisinde teknik yönü oldukça güçlü bir meclis üyesi ekibimiz oluşacak. Peyzaj mimarımız, mühendislerimiz ve imar konusunda uzman avukat arkadaşlarımız mevcut. Zaten Emrah Başkanımız da konusunda oldukça başarılı bir avukat. Üstelik bu saydığım nitelikli kadro yaş ortalaması 40 yaş altında kalıyor.Genç, teknik ve dinamik bir kadroyla Çukurova ‘yı hak ettiği noktaya getirmeye, Çukurova ‘yı adeta parlatmaya geliyoruz.Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey Türk Gençliği! Birinci Vazifen; Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’İlkesiyle çıktığımız bu yolda, bir iş adamı, inşaat yüksek mühendisi ve Adanalı bir kardeşiniz olarak hedefimize birlikte ulaşacağız.”
CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; “CHP’li belediye olarak öncelikli hedeflerinin yapılan hizmetlerle sosyal refahın altyapısını hazırlamaktır.” Dedi.

BELEDİYECİLİK BİLGİ BİRİKİM TECRÜBE İŞİDİR

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; Çukurova’nın gelişmesi için sorunların çözümü noktasında gayret göstererek haklının ve mağdurun yanında olacaklarını söyledi. “Tek hedefim hizmet üreten bir Belediyecilikte Meclis üyesi olarak katkıda bulunmaktır” diyen Çakıroğlu şunları söyledi:

“31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçiminde vatandaşlarımıza hizmet için Cumhuriyetimizin 100. Yılında, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi olarak başarılı olacağımıza inancım tamdır. Başkanımız Emrah Kozay partimizin İl başkanlığını yapmış, partinin içinden gelen, Çukurova ‘nın sorunlarına hâkim ve tutamayacağı sözler vermeyen, çok başarılı ve sıra dışı bir siyasetçi.Üstelik Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımızın içerisinde teknik yönü oldukça güçlü bir meclis üyesi ekibimiz oluşacak. Peyzaj mimarımız, mühendislerimiz ve imar konusunda uzman avukat arkadaşlarımız mevcut. Zaten Emrah Başkanımız da konusunda oldukça başarılı bir avukat. Üstelik bu saydığım nitelikli kadro yaş ortalaması 40 yaş altında kalıyor.Genç, teknik ve dinamik bir kadroyla Çukurova ‘yı hak ettiği noktaya getirmeye, Çukurova ‘yı adeta parlatmaya geliyoruz.Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey Türk Gençliği! Birinci Vazifen; Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’İlkesiyle çıktığımız bu yolda, bir iş adamı, inşaat yüksek mühendisi ve Adanalı bir kardeşiniz olarak hedefimize birlikte ulaşacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.