CHP'li Bulut'un bayram mesajı

SİYASET 19.07.2021 - 08:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2059+ kez okundu.
 

CHP'li Bulut'un bayram mesajı

Bayramların özünde dayanışma, hoş görü ve barış olduğunu belirten CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: Tüm vatandaşlarımızı ortak duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran önemli günlerdir. Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır. Bu duyguları yoğun olarak yaşadığımız Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyorum. Bayramın, tasada ve kıvançta ortak olan, her derdi beraberce paylaşmayı ve aşmayı bilen ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Adanalı hemşerilerimin veKurban Bayramı’nın Adanalılara, Türkiye’ye, İslam Alemi’ne ve bütün dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, hemşehrilerinin ve vatandaşların bayramını kutlayan Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

Bayramların özünde dayanışma, hoş görü ve barış olduğunu belirten CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
Tüm vatandaşlarımızı ortak duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmamızı ve dayanışma artıran önemli günlerdir.
Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır.
Bu duyguları yoğun olarak yaşadığımız Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.
Bu bayramda da bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya
özlemimizi bir kez daha yineliyorum.
Bayramın, tasada ve kıvançta ortak olan, her derdi beraberce paylaşmayı ve aşmayı bilen ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, Adanalı hemşerilerimin ve
Kurban Bayramı’nın Adanalılara, Türkiye’ye, İslam Alemi’ne ve bütün dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, hemşehrilerinin ve vatandaşların bayramını kutlayan Kurban Bayramı’nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.