Çeyrek asrı aşan babalık özlemi çekenler Babalar Günü'nde buluştu

YAŞAM 18.06.2022 - 16:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2376+ kez okundu.
 

Çeyrek asrı aşan babalık özlemi çekenler Babalar Günü'nde buluştu

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, Babalar Günü dolayısıyla hastaları ile birlikte anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Kutlamada;  uzun süre baba olmayı bekleyen babalar, 40-50 yaşından sonra baba olanlar, uzun bir süre erkek kısırlığı tedavisi görüp tek embriyo sayesinde baba olanlar, genetik sorunlar sonucu sürekli bebek sahibi olamayan babalar, şu anda eşi hamile olup baba olmaya gün sayan baba adayları, eşi 4 saat önce doğum yapan heyecanlı taze baba; babalığa giden yolda ‘Geleceğimiz Çocuklarımızdır’ ilkesi ile bir araya geldi. Mutluluk gözyaşlarının sel olup aktığı, sohbetlerin edildiği, çocukların kaynaştığı güzel bir Babalar Günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya katılan hastaların çocuk sahibi olmaya çalışırken yaşadıkları, hikayeleri hepsi birbirinden özeldi. İşte bin bir zorlukla, mücadele ile baba olanlar:  21 YIL SONRA İLK BABALAR GÜNÜ HEYECANI  21 yıllık evli Gülseren-Sedat Çelebi çifti, defalarca başarısız tüp bebek denemelerine rağmen hiç pes etmedi. Bıkmadan usanmadan 21 yıl boyunca çocuklarını kucaklarına almak için mücadele verip bu anlamlı güne 10 günlük bebekleri ile birlikte katıldı. Sedat Çelebi, ilk Babalar Günü heyecanını doktoru, ekibi ve tüm çocuk sahibi ailelerle paylaştı. 21 yıl sonra baba olan Sedat Çelebi, doktoruna sarılarak; “Bu duygu anlatılamaz, yaşanır” diyerek teşekkür etti.  ULTRASON FOTOĞRAFIYLA İLK BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI  17 yıllık evli Hatice-Erol Yurtlu ise sayısız aşılama tedavisinin ardından 2 başarısız tüp bebek tedavisi görmüştü. Yine de anne-babalığı tadamamıştı. Prof. Dr. Gökalp Öner’in ilk denemesinde ‘Genetik tanılı tüp bebek’ yapıp 5 yumurtadan tek altın embriyo ile hamilelik gerçekleşti. Yurtlu çifti, kız bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar. Erol Yurtlu ilk Babalar Günü’nü henüz anne karnında olan kızının ultrason fotoğraflarına bakarak kutladı.     

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, Babalar Günü dolayısıyla hastaları ile birlikte anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Kutlamada; 

uzun süre baba olmayı bekleyen babalar, 40-50 yaşından sonra baba olanlar, uzun bir süre erkek kısırlığı tedavisi görüp tek embriyo sayesinde baba olanlar,
genetik sorunlar sonucu sürekli bebek sahibi olamayan babalar, şu anda eşi hamile olup baba olmaya gün sayan baba adayları, eşi 4 saat önce doğum yapan heyecanlı taze baba; babalığa giden yolda ‘Geleceğimiz Çocuklarımızdır’ ilkesi ile bir araya geldi. Mutluluk gözyaşlarının sel olup aktığı, sohbetlerin edildiği, çocukların kaynaştığı güzel bir Babalar Günü kutlaması yapıldı.

Kutlamaya katılan hastaların çocuk sahibi olmaya çalışırken yaşadıkları, hikayeleri hepsi birbirinden özeldi. İşte bin bir zorlukla, mücadele ile baba olanlar: 

21 YIL SONRA İLK BABALAR GÜNÜ HEYECANI 

21 yıllık evli Gülseren-Sedat Çelebi çifti, defalarca başarısız tüp bebek denemelerine rağmen hiç pes etmedi. Bıkmadan usanmadan 21 yıl boyunca çocuklarını kucaklarına almak için mücadele verip bu anlamlı güne 10 günlük bebekleri ile birlikte katıldı. Sedat Çelebi, ilk Babalar Günü heyecanını doktoru, ekibi ve tüm çocuk sahibi ailelerle paylaştı. 21 yıl sonra baba olan Sedat Çelebi, doktoruna sarılarak; “Bu duygu anlatılamaz, yaşanır” diyerek teşekkür etti. 

ULTRASON FOTOĞRAFIYLA İLK BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI 

17 yıllık evli Hatice-Erol Yurtlu ise sayısız aşılama tedavisinin ardından 2 başarısız tüp bebek tedavisi görmüştü. Yine de anne-babalığı tadamamıştı. Prof. Dr. Gökalp Öner’in ilk denemesinde ‘Genetik tanılı tüp bebek’ yapıp 5 yumurtadan tek altın embriyo ile hamilelik gerçekleşti. Yurtlu çifti, kız bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar. Erol Yurtlu ilk Babalar Günü’nü henüz anne karnında olan kızının ultrason fotoğraflarına bakarak kutladı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.