akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Büyükşehir'de Mazot hırsızlığı

ASAYİŞ 05.03.2022 - 21:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2069+ kez okundu.
 

Büyükşehir'de Mazot hırsızlığı

Büyükşehir, mazot çalan personelini suçüstü  yakalayıp polise teslim etti   Kullandığı kamyonu evinin önüne çekip, deposundan mazot çalan Büyükşehir Yol Müdürlüğü personeline suçüstü yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, hırsızlığı polise ihbar edip konuyu yargıya taşıdı.   Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, mazot hırsızlığı yapan Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü personeli kamyon şoförünü suç üstü yakalayıp polise teslim etti. Bir ihbarı değerlendiren Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü’nde çalışan bir şoförün, belediyeye ait kamyonu,  Gürselpaşa Mahallesi’ndeki kendi evinin önüne park ettiğini ve burada bir şahısla birlikte kamyonun deposundan hortum aracılığıyla mazot çekip 50 litrelik bidona doldurduğunu tespit etti. Bidon henüz yarı yarıya dolmuş haldeyken ve hırsızlık devam ederken video görüntüsü de çekildi. Zabıta önce mazot çalan personelin amirini arayarak bilgi verdi. Amir olay yerine gelip, görüntülenen hırsızlıkla ilgili tespit gerçekleştirdi. Ardından Büyükşehir Zabıtası ve Büyükşehir Bürokratı olay yerine polis çağırdı. Hırsızlığı yapan personel, kendisine yardım eden şahıs, suçüstü yapıp şikayetçi olan Zabıta ekibi ve tespit yapan bürokrat karakola giderek ifade verdi. Konu yargıya intikal etti.

Büyükşehir, mazot çalan personelini suçüstü  yakalayıp polise teslim etti

 

Kullandığı kamyonu evinin önüne çekip, deposundan mazot çalan Büyükşehir Yol Müdürlüğü personeline suçüstü yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, hırsızlığı polise ihbar edip konuyu yargıya taşıdı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, mazot hırsızlığı yapan Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü personeli kamyon şoförünü suç üstü yakalayıp polise teslim etti. Bir ihbarı değerlendiren Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü’nde çalışan bir şoförün, belediyeye ait kamyonu,  Gürselpaşa Mahallesi’ndeki kendi evinin önüne park ettiğini ve burada bir şahısla birlikte kamyonun deposundan hortum aracılığıyla mazot çekip 50 litrelik bidona doldurduğunu tespit etti. Bidon henüz yarı yarıya dolmuş haldeyken ve hırsızlık devam ederken video görüntüsü de çekildi. Zabıta önce mazot çalan personelin amirini arayarak bilgi verdi. Amir olay yerine gelip, görüntülenen hırsızlıkla ilgili tespit gerçekleştirdi. Ardından Büyükşehir Zabıtası ve Büyükşehir Bürokratı olay yerine polis çağırdı. Hırsızlığı yapan personel, kendisine yardım eden şahıs, suçüstü yapıp şikayetçi olan Zabıta ekibi ve tespit yapan bürokrat karakola giderek ifade verdi. Konu yargıya intikal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.