BOTAŞ Duyurdu! İran'dan Türkiye'ye 8 Gün Gaz Akışı Olmayacak

01.10.2022 - 16:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2238+ kez okundu.
 

BOTAŞ Duyurdu! İran'dan Türkiye'ye 8 Gün Gaz Akışı Olmayacak

BOTAŞ, gerçekleşecek planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim tarihler arasında gaz akışının duracağını söyledi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı 2 - 9 Ekim tarihler arasında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleşeceğini, arz-talep dengesiyle alakalı bir sorun olmayacağını duyurdu. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, "İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattında 2-9 Ekim tarihler arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca doğal gaz teslimatı yapılamayacaktır. Planlı bakım ve onarım çalışmaları esnasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesiyle alakalı herhangi bir sorun öngörülmemektedir."
BOTAŞ, gerçekleşecek planlı bakım ve onarım çalışmalarından dolayı İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim tarihler arasında gaz akışının duracağını söyledi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı 2 - 9 Ekim tarihler arasında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleşeceğini, arz-talep dengesiyle alakalı bir sorun olmayacağını duyurdu.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, "İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattında 2-9 Ekim tarihler arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca doğal gaz teslimatı yapılamayacaktır.

Planlı bakım ve onarım çalışmaları esnasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesiyle alakalı herhangi bir sorun öngörülmemektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.