Bir Emine Bulut Vakası Daha!

ASAYİŞ 05.04.2023 - 15:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2672+ kez okundu.
 

Bir Emine Bulut Vakası Daha!

Konya'da 33 yaşındaki bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde öldürüldü.  Olay, Konya'nın Karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi'nde meydana geldi. Antalya'da bir turizm firmasında şoförlük yapan Yılmaz Gürpe, bir süre önce memleketi Konya'ya döndü. Eski eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Gürpe, sokak ortasında eşi Ebru Gürpe'ye tabancayla ateş etti. Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, Yılmaz Gürpe çocuğunu da alarak olay yerine geldiği araçla kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olay yerinden kaçan Yılmaz Gürpe ise saklandığı evinde olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.     

Konya'da 33 yaşındaki bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde öldürüldü. 

Olay, Konya'nın Karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi'nde meydana geldi. Antalya'da bir turizm firmasında şoförlük yapan Yılmaz Gürpe, bir süre önce memleketi Konya'ya döndü. Eski eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Gürpe, sokak ortasında eşi Ebru Gürpe'ye tabancayla ateş etti. Genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, Yılmaz Gürpe çocuğunu da alarak olay yerine geldiği araçla kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay yerinden kaçan Yılmaz Gürpe ise saklandığı evinde olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.