“Bilim Gençlerle Kazanacak”

BİLİM 10.01.2024 - 07:27, Güncelleme: 10.01.2024 - 07:27 1025+ kez okundu.
 

“Bilim Gençlerle Kazanacak”

“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi, 2024'e yeni bilim etkinlikleriyle merhaba dedi

Bilim Kahramanları Derneği'nin öncülüğünde, Pfizer Türkiye'nin katkıları ile gerçekleşen “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi 2024'ü yeni bilim etkinlikleriyle karşılıyor. 14-18 yaş aralığındaki lise öğrencileri, ücretsiz bilim etkinliklerine çevrimiçi ve fiziki olarak katılabiliyorlar. Proje kapsamındaki etkinliklere katılım gösteren gençlere katılım belgesi de veriliyor. Hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler için bilim kazanacak anlayışıyla çalışan biyofarma şirketi Pfizer Türkiye, gençlere bilim sevgisini aşılamak, bilim insanlarıyla birebir diyalog geliştirerek onların merak duygularını beslemek, soru sormalarını teşvik etmek ve geleceğin bilim insanları olmaları noktasında çevreleriyle birlikte onlara ilham olmak amacıyla Bilim Kahramanları Derneği ile 2021 yılından bu yana Bilim Gençlerle Kazanacak Projesi'ni sürdürüyor. Gençlere eğitim ve kariyer yolculuklarında çeşitli bilim dalları ile ilham vermeyi amaçlayan proje sayesinde lise öğrencileri, farklı dallarda çalışan bilim insanlarıyla bir araya gelerek onların çalışmalarını yakından tanıma, bilimsel süreçleri yakından inceleme, bilimsel sorularla hipotez oluşturma, hipotezi test etme ve evdeki malzemelerle deney hazırlama gibi süreçleri tecrübe edebiliyorlar. Tamamı ücretsiz gerçekleşen bilim etkinliklerinin duyurularına ise Bilim Kahramanları Derneği ve Pfizer Türkiye sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. #bilimgençlerlekazanacak
“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi, 2024'e yeni bilim etkinlikleriyle merhaba dedi



Bilim Kahramanları Derneği'nin öncülüğünde, Pfizer Türkiye'nin katkıları ile gerçekleşen “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi 2024'ü yeni bilim etkinlikleriyle karşılıyor.

14-18 yaş aralığındaki lise öğrencileri, ücretsiz bilim etkinliklerine çevrimiçi ve fiziki olarak katılabiliyorlar. Proje kapsamındaki etkinliklere katılım gösteren gençlere katılım belgesi de veriliyor.

Hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler için bilim kazanacak anlayışıyla çalışan biyofarma şirketi Pfizer Türkiye, gençlere bilim sevgisini aşılamak, bilim insanlarıyla birebir diyalog geliştirerek onların merak duygularını beslemek, soru sormalarını teşvik etmek ve geleceğin bilim insanları olmaları noktasında çevreleriyle birlikte onlara ilham olmak amacıyla Bilim Kahramanları Derneği ile 2021 yılından bu yana Bilim Gençlerle Kazanacak Projesi'ni sürdürüyor.

Gençlere eğitim ve kariyer yolculuklarında çeşitli bilim dalları ile ilham vermeyi amaçlayan proje sayesinde lise öğrencileri, farklı dallarda çalışan bilim insanlarıyla bir araya gelerek onların çalışmalarını yakından tanıma, bilimsel süreçleri yakından inceleme, bilimsel sorularla hipotez oluşturma, hipotezi test etme ve evdeki malzemelerle deney hazırlama gibi süreçleri tecrübe edebiliyorlar.

Tamamı ücretsiz gerçekleşen bilim etkinliklerinin duyurularına ise Bilim Kahramanları Derneği ve Pfizer Türkiye sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. #bilimgençlerlekazanacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.