akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

AMBİYANS FUARCILIKTAN AFET BÖLGESİNE TAM DESTEK

EKONOMİ 17.02.2023 - 09:11, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1348+ kez okundu.
 

AMBİYANS FUARCILIKTAN AFET BÖLGESİNE TAM DESTEK

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ İLE KAN BAĞIŞ NOKTASI KURULACAK Fuarda, Türk Kızılay Derneği ile kan bağış noktası kurarak deprem bölgesine gönderilen bağışlarda yığılma ve bozulma yaşanma durumuna karşın ilerleyen zamanlarda da yeni kan bağışı yapmanın önemine dikkat çekilecek.  KATILIMCI VE ZİYARETÇİLER DE BAĞIŞTA BULUNABİLECEK Ambiyans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tıraş; “Öncelikle yaşanan bu acı felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan sevenlerine ise sabır diliyorum. Ülkece çok zor günler yaşadığımız şu dönemde herkes gibi biz de afet bölgemizde sağ kalan vatandaşlarımızın yaralarına merhem olabilmek için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Biz Ambiyans Fuarcılık olarak fuara gelecek her yabancı ziyaretçi başına belli bir miktar para bağışı yapacağız. İsteyen katılımcılarımız fuar süresince aldığı siparişlerden elde ettiği gelirden yüzde beş oranında bağış yapabilecekler. Ayrıca yine katılımcılarımız sergiledikleri ev ve mutfak ürünlerini fuar bitiminde deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için bizlere teslim edebilecek. Biz de temel ihtiyaç kapsamındaki tüm bu ürünlerin deprem bölgesine götürülüp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayacağız.  Bir de Türk Kızılay Derneği ile görüşüp fuar alanına kan bağış noktası kuracağız. Hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimiz kan bağışında bulunabilecekler. Biz birbirine yürekten bağlı bir milletiz. İnanıyorum ki el ele vererek en kısa zamanda depremzedelerimizin hayatlarını olabildiğince düzene sokacağız. Tüm ülkeme geçmiş olsun” dedi.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ İLE KAN BAĞIŞ NOKTASI KURULACAK

Fuarda, Türk Kızılay Derneği ile kan bağış noktası kurarak deprem bölgesine gönderilen bağışlarda yığılma ve bozulma yaşanma durumuna karşın ilerleyen zamanlarda da yeni kan bağışı yapmanın önemine dikkat çekilecek. 

KATILIMCI VE ZİYARETÇİLER DE BAĞIŞTA BULUNABİLECEK

Ambiyans Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tıraş; “Öncelikle yaşanan bu acı felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, geride kalan sevenlerine ise sabır diliyorum. Ülkece çok zor günler yaşadığımız şu dönemde herkes gibi biz de afet bölgemizde sağ kalan vatandaşlarımızın yaralarına merhem olabilmek için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Biz Ambiyans Fuarcılık olarak fuara gelecek her yabancı ziyaretçi başına belli bir miktar para bağışı yapacağız. İsteyen katılımcılarımız fuar süresince aldığı siparişlerden elde ettiği gelirden yüzde beş oranında bağış yapabilecekler. Ayrıca yine katılımcılarımız sergiledikleri ev ve mutfak ürünlerini fuar bitiminde deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için bizlere teslim edebilecek. Biz de temel ihtiyaç kapsamındaki tüm bu ürünlerin deprem bölgesine götürülüp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayacağız.  Bir de Türk Kızılay Derneği ile görüşüp fuar alanına kan bağış noktası kuracağız. Hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimiz kan bağışında bulunabilecekler. Biz birbirine yürekten bağlı bir milletiz. İnanıyorum ki el ele vererek en kısa zamanda depremzedelerimizin hayatlarını olabildiğince düzene sokacağız. Tüm ülkeme geçmiş olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.