Benzin ve Motorin Fiyatında Büyük İndirim Yolda

05.08.2022 - 15:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1895+ kez okundu.
 

Benzin ve Motorin Fiyatında Büyük İndirim Yolda

Brent petrol son haftalarda yaşanan düşüş trendi akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre benzin ve motorin fiyatında büyük bir indirim geliyor.

Türkiye akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkili olan Brent petrol fiyatı son zamanlarda düşüş eğiliminde. Dün son 6 ayın en alt seviyelerine kadar gerileyen Brent petrol, akaryakıt fiyatlarına indirim geldi. Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 2 lira 23 kuruş ve motorinin litre fiyatı 1 lira 15 kuruş indirim olması bekleniyor. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı uzun bir aradan sonra 20 TL olacak. İŞTE İNDİRİMLİ AKARYAKIT FİYATLARI BENZİN: İstanbul’da 20,02 TL’ye, Ankara’da 20,15 TL’ye, İzmir’de 20,14 TL’ye inecek.   MOTORİN: İstanbul’da 23,33 TL’ye, Ankara’da 23,44 TL’ye, İzmir’de 23,46 TL’ye inecek.
Brent petrol son haftalarda yaşanan düşüş trendi akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre benzin ve motorin fiyatında büyük bir indirim geliyor.

Türkiye akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkili olan Brent petrol fiyatı son zamanlarda düşüş eğiliminde. Dün son 6 ayın en alt seviyelerine kadar gerileyen Brent petrol, akaryakıt fiyatlarına indirim geldi.

Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 2 lira 23 kuruş ve motorinin litre fiyatı 1 lira 15 kuruş indirim olması bekleniyor.

İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı uzun bir aradan sonra 20 TL olacak.

İŞTE İNDİRİMLİ AKARYAKIT FİYATLARI

BENZİN: İstanbul’da 20,02 TL’ye, Ankara’da 20,15 TL’ye, İzmir’de 20,14 TL’ye inecek.

 

MOTORİN: İstanbul’da 23,33 TL’ye, Ankara’da 23,44 TL’ye, İzmir’de 23,46 TL’ye inecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.