Bataklığa saplanan hayvanlar telef oldu

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.11.2023 - 17:15, Güncelleme: 23.11.2023 - 21:46 639+ kez okundu.
 

Bataklığa saplanan hayvanlar telef oldu

Ağrı’da otlanmak için dolaşan koyun sürüsü bataklığa saplandı. Bataklığa saplanan hayvanlardan bazıları telef oldu.

Çoban kontrolünde otlanan koyun sürüsü, Ağrı-Eleşkirt arasında bulunan bir akar suyun etkisiyle oluşan bataklığa saplandı. Bataklığa saplanan hayvanları gören çoban, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Ağrı Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri koyunların bataklıktan çıkarılması için çalışma başlattı. Olay yerine gelen ekiplerin ve hayvanları otlatan çobanların yardımıyla bataklığa saplanan 100 koyun kurtarılmaya çalışıldı. 5 koyun bataklıkta boğularak telef olurken, 95'i de canlı olarak kurtarıldı. (İLKHA)
Ağrı’da otlanmak için dolaşan koyun sürüsü bataklığa saplandı. Bataklığa saplanan hayvanlardan bazıları telef oldu.

Çoban kontrolünde otlanan koyun sürüsü, Ağrı-Eleşkirt arasında bulunan bir akar suyun etkisiyle oluşan bataklığa saplandı.

Bataklığa saplanan hayvanları gören çoban, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen Ağrı Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri koyunların bataklıktan çıkarılması için çalışma başlattı.

Olay yerine gelen ekiplerin ve hayvanları otlatan çobanların yardımıyla bataklığa saplanan 100 koyun kurtarılmaya çalışıldı.

5 koyun bataklıkta boğularak telef olurken, 95'i de canlı olarak kurtarıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.