Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

SPOR 29.05.2021 - 10:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2428+ kez okundu.
 

Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

TÜFAD’dan Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şube (TÜFAD) Başkanı Mehmet Sümer ve yönetim kurulu üyeleri Osman Öngen, Nevzat Karabulut ile Yahya Kantur, Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ı ziyaret ederek pandemi döneminde çok büyük sıkıntılar yaşayan antrenörlere yapılan nakdi yardımdan dolayı teşekkür ettiler.   DESTEĞİMİZ SÜRECEK Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“ Pandemi nedeniyle belediyemizin imkanları dahilinde meslek gruplarına yardımcı olmak adına tüm şartları zorlamaktayız. Antrenörlerimizde bu gruplar içerisinde yer almakta. Seyhan ilçemizdeki amatör spor kulüplerimizde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardımda bulunarak kendilerine bir nebzede yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelen desteği vereceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.   GENÇLERİ SPOR YAPMAYA YÖNELTMEK LAZIM Tesisleşmeye çok büyük önem verdiklerini belirten Başkan Akay, “ Belirlediğimiz bölgelerde değişik branşlarda yapacağımız tesislerin çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Tesis yapmak kadar buralarda spor yapacak gençlerinde olması çok önemli. Gençlerimizi spora  yöneltmek lazım. Bunun içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere sporun tüm paydaşları ile birlikte ortak hareket edilmesi gerekiyor. Bu anlamda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten kaçınmayız. Çünkü, gençleri uyuşturucudan kopartmanın en başlıca unsuru spordur” diye konuştu.   SÜMER:TÜM SPOR BRANŞLARINA HAKİM BİR BAŞKANA SAHİBİZ Başkan Akay’a, Ay-Yıldızlı forma armağan eden TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer’de, “ Yaşanılan pandemi nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşamaktayız. Bu süreçte, antrenörlerimize duyarsız kalmayarak nakdi destek sağlayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a, meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sporun tüm branşlarına hakim bir belediye başkanına sahip olmak bizleri mutlu etmektedir. Seyhanımızda, sporda daha güzel şeylerin olacağına inancımız yüksek. TÜFAD olarak her zaman işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.  
TÜFAD’dan Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şube (TÜFAD) Başkanı Mehmet Sümer ve yönetim kurulu üyeleri Osman Öngen, Nevzat Karabulut ile Yahya Kantur, Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ı ziyaret ederek pandemi döneminde çok büyük sıkıntılar yaşayan antrenörlere yapılan nakdi yardımdan dolayı teşekkür ettiler.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“ Pandemi nedeniyle belediyemizin imkanları dahilinde meslek gruplarına yardımcı olmak adına tüm şartları zorlamaktayız. Antrenörlerimizde bu gruplar içerisinde yer almakta. Seyhan ilçemizdeki amatör spor kulüplerimizde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardımda bulunarak kendilerine bir nebzede yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelen desteği vereceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

GENÇLERİ SPOR YAPMAYA

YÖNELTMEK LAZIM

Tesisleşmeye çok büyük önem verdiklerini belirten Başkan Akay, “ Belirlediğimiz bölgelerde değişik branşlarda yapacağımız tesislerin çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte. Tesis yapmak kadar buralarda spor yapacak gençlerinde olması çok önemli. Gençlerimizi spora  yöneltmek lazım. Bunun içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere sporun tüm paydaşları ile birlikte ortak hareket edilmesi gerekiyor. Bu anlamda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten kaçınmayız. Çünkü, gençleri uyuşturucudan kopartmanın en başlıca unsuru spordur” diye konuştu.

 

SÜMER:TÜM SPOR BRANŞLARINA

HAKİM BİR BAŞKANA SAHİBİZ

Başkan Akay’a, Ay-Yıldızlı forma armağan eden TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer’de, “ Yaşanılan pandemi nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşamaktayız. Bu süreçte, antrenörlerimize duyarsız kalmayarak nakdi destek sağlayan Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a, meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sporun tüm branşlarına hakim bir belediye başkanına sahip olmak bizleri mutlu etmektedir. Seyhanımızda, sporda daha güzel şeylerin olacağına inancımız yüksek. TÜFAD olarak her zaman işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.