Ayyüce Türkeş'ten Seçim Sonrası İlk Açıklama

SİYASET 02.04.2024 - 05:41, Güncelleme: 02.04.2024 - 05:46 738+ kez okundu.
 

Ayyüce Türkeş'ten Seçim Sonrası İlk Açıklama

Büyükşehir'e aday olan ve oyların % 4.32'ni alarak yarışı kaybeden Ayyüce Türkeş, seçim sonrası sosyal medya hesabı üzerinden kendisini destekleyen hemşehrilerine teşekkür etti.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, önceki gece gerçekleşen yerel seçimlerin ardından konuştu. Türkeş yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Türkiye bir seçimi daha da kazasız belasız atlattı. İyi Parti olarak hem Türkiye’de hem de Adana’da beklediğimiz sonucu alamadık ama Türk Millet’i gerçekten merkezi iktidara güçlü şekilde “kırmızı kart” gösterdi. Kazanan hep Türk Devleti, hep Türk Milleti olsun. Bu vesile ile de Adana’da seçimi kazanan hem Zeydan Karalar’ı hem de CHP’yi tebrik ediyorum. Ben Adana’yı ayağa kaldıracağına inandığım projelerimi de kendisi ile paylaşacağım. Adana ve Adanalıya çalışmak için yola devam… Bu seçime bana destek olan ve benimle olan herkese de çok teşekkür ediyorum."
Büyükşehir'e aday olan ve oyların % 4.32'ni alarak yarışı kaybeden Ayyüce Türkeş, seçim sonrası sosyal medya hesabı üzerinden kendisini destekleyen hemşehrilerine teşekkür etti.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, önceki gece gerçekleşen yerel seçimlerin ardından konuştu.

Türkeş yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Türkiye bir seçimi daha da kazasız belasız atlattı. İyi Parti olarak hem Türkiye’de hem de Adana’da beklediğimiz sonucu alamadık ama Türk Millet’i gerçekten merkezi iktidara güçlü şekilde “kırmızı kart” gösterdi. Kazanan hep Türk Devleti, hep Türk Milleti olsun. Bu vesile ile de Adana’da seçimi kazanan hem Zeydan Karalar’ı hem de CHP’yi tebrik ediyorum. Ben Adana’yı ayağa kaldıracağına inandığım projelerimi de kendisi ile paylaşacağım. Adana ve Adanalıya çalışmak için yola devam… Bu seçime bana destek olan ve benimle olan herkese de çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.