Ayşe Kahraman İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına danışman olarak atandı.

DÜNYA 07.02.2024 - 22:42, Güncelleme: 08.02.2024 - 06:19 1515+ kez okundu.
 

Ayşe Kahraman İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına danışman olarak atandı.

ADANA SİYASETİNİN SEVİLEN İSMİ AYŞE KAHRAMAN İYİ PARTİ SEYHAN İLÇEYE BAŞKAN DANIŞMANI OLDU.

Bugün Adana siyasetinde önemli gelişmeler yaşandı. Adana siyasetinde önemli çalışmalar yapan duayen siyasetçi  ve camia içinde çok sevilen Emekli bankacı  Ayşe Kahraman İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına danışman olarak atandı. İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay bugün bizzat, görevi tecrübeli  isim Ayşe Kahraman’a  teslim ederek, görevinde başarılar diledi. BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ İYİ Parti İlçe Başkanlığına danışman olarak atanan Ayşe Kahraman atamanın ardından YEREL HABER GAZETESİ'ne konuştu.  Bayrağı daha da yukarı taşıyacaklarını ifade eden KAHRAMAN; " Bugün bu manevi açıdan çok önemli olan görevi bizleri layık gören, bizleri onure eden Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay'a çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar benim bugünlere gelmemde Emeği olan başkanlarıma ve bu Ülke için gece gündüz çalışan büyüklerime, abilerime ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün devir aldığımız bu çok önemli görevde bayrağı dahada yukarı taşımak için bizlerde gece gündüz çalışacağız. İYİ Parti camiasının bundan şüphesi olmasın. Göreve geldiğimiz andan, görev süremizin sonuna kadar,  camia için çalışan tüm kurum ve kişilerle uyum içerisinde bu camia için ortak hareket edeceğiz." dedi.
ADANA SİYASETİNİN SEVİLEN İSMİ AYŞE KAHRAMAN İYİ PARTİ SEYHAN İLÇEYE BAŞKAN DANIŞMANI OLDU.

Bugün Adana siyasetinde önemli gelişmeler yaşandı.

Adana siyasetinde önemli çalışmalar yapan duayen siyasetçi  ve camia içinde çok sevilen Emekli bankacı  Ayşe Kahraman İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına danışman olarak atandı.

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay bugün bizzat, görevi tecrübeli  isim Ayşe Kahraman’a  teslim ederek, görevinde başarılar diledi.

BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

İYİ Parti İlçe Başkanlığına danışman olarak atanan Ayşe Kahraman atamanın ardından YEREL HABER GAZETESİ'ne konuştu.

 Bayrağı daha da yukarı taşıyacaklarını ifade eden KAHRAMAN; " Bugün bu manevi açıdan çok önemli olan görevi bizleri layık gören, bizleri onure eden Seyhan İlçe Başkanı Dr. Ercan Atalay'a çok teşekkür ediyorum.

Bu güne kadar benim bugünlere gelmemde Emeği olan başkanlarıma ve bu Ülke için gece gündüz çalışan büyüklerime, abilerime ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bugün devir aldığımız bu çok önemli görevde bayrağı dahada yukarı taşımak için bizlerde gece gündüz çalışacağız. İYİ Parti camiasının bundan şüphesi olmasın. Göreve geldiğimiz andan, görev süremizin sonuna kadar,  camia için çalışan tüm kurum ve kişilerle uyum içerisinde bu camia için ortak hareket edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.