AYLİN AKPINAR2DAN 23 NİSAN MESAJI

SANAT 21.04.2024 - 08:01, Güncelleme: 21.04.2024 - 08:01 380 kez okundu.
 

AYLİN AKPINAR2DAN 23 NİSAN MESAJI

AYLİN AKPINAR "ATATÜRK’ÜN AÇTIĞI YOLDA İLERLEYEN ÇOCUKLAR OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUM"

    “Kardeşlerim” dizisi ile adından sıkça söz ettiren Aylin Akpınar, sektörde çalışmaktan keyif aldığı isimleri de paylaşarak MAG Nisan sayısına özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını veriyor.   Uzun süredir “Kardeşlerim” dizisinde Emel karakterine hayat veriyorsun. Rolüne nasıl hazırlanıyorsun?  Dört sezondur Emel karakteriyle ekrandayım. Emel’in hangi duruma nasıl tepki vereceğini, nasıl konuşacağını bildiğim için zorlanmıyorum. Senaryo geldiğinde okuyorum, daha sonra da sahneye geçmeden önce oyuncu koçumla sahneyi çalışıyorum.   Kardeşlerim dizisinin setinde en çok kiminle vakit geçiriyorsun? Sahnelerimiz birlikte olduğu için şu an en çok Yiğit (Bilal Yiğit Koçak) abiyle, onun dışında Cihan (Cihan Şimşek) abi, Melis (Melis Minkari) abla ve Cüneyt (Cüneyt Mete) abiyle vakit geçiriyorum. Hepsini çok seviyorum ama Cüneyt abinin yeri bende ayrı, çünkü onunla set dışında da görüşüyorum. Onu çok seviyorum.    “Keşke Hiç Büyümeseydik” dizisi ile oyunculuk çıkışını yaptın. Oyunculuk yapmaya nasıl ve ne zaman karar vermiştin? İleride de oyuncu mu olmak istiyorsun, yoksa aklında başka bir meslek var mı? Dizilerden önce, beş yaşındayken reklamlarda rol alarak oyunculuğa başladım. Birçok reklam filmim var. Şu an yaptığım işi çok seviyorum ve çok zevk alıyorum. İleride başka bir konuyla ilgili de eğitim alabilirim fakat oyunculuğa devam etmek istiyorum.  
AYLİN AKPINAR "ATATÜRK’ÜN AÇTIĞI YOLDA İLERLEYEN ÇOCUKLAR OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUM"

 

 

“Kardeşlerim” dizisi ile adından sıkça söz ettiren Aylin Akpınar, sektörde çalışmaktan keyif aldığı isimleri de paylaşarak MAG Nisan sayısına özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını veriyor.

 

Uzun süredir “Kardeşlerim” dizisinde Emel karakterine hayat veriyorsun. Rolüne nasıl hazırlanıyorsun? 

Dört sezondur Emel karakteriyle ekrandayım. Emel’in hangi duruma nasıl tepki vereceğini, nasıl konuşacağını bildiğim için zorlanmıyorum. Senaryo geldiğinde okuyorum, daha sonra da sahneye geçmeden önce oyuncu koçumla sahneyi çalışıyorum.

 

Kardeşlerim dizisinin setinde en çok kiminle vakit geçiriyorsun?

Sahnelerimiz birlikte olduğu için şu an en çok Yiğit (Bilal Yiğit Koçak) abiyle, onun dışında Cihan (Cihan Şimşek) abi, Melis (Melis Minkari) abla ve Cüneyt (Cüneyt Mete) abiyle vakit geçiriyorum. Hepsini çok seviyorum ama Cüneyt abinin yeri bende ayrı, çünkü onunla set dışında da görüşüyorum. Onu çok seviyorum. 

 

“Keşke Hiç Büyümeseydik” dizisi ile oyunculuk çıkışını yaptın. Oyunculuk yapmaya nasıl ve ne zaman karar vermiştin? İleride de oyuncu mu olmak istiyorsun, yoksa aklında başka bir meslek var mı?

Dizilerden önce, beş yaşındayken reklamlarda rol alarak oyunculuğa başladım. Birçok reklam filmim var. Şu an yaptığım işi çok seviyorum ve çok zevk alıyorum. İleride başka bir konuyla ilgili de eğitim alabilirim fakat oyunculuğa devam etmek istiyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.