Avcı’ya Harmancı’dan teşekkür plaketi…

KÜLTÜR 25.11.2020 - 12:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2315+ kez okundu.
 

Avcı’ya Harmancı’dan teşekkür plaketi…

İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Harmancı, ADASO Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Avcı’yı ziyaret ederek kendisine plaket takdim etti. ADANA’DA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ İnşaat Magazin Dergisi’nin yapmış olduğu ‘Kent Estetiği Şehrin Geleceği ve Mimari Çizginin Önemi’ panellerinde yapmış olduğu katkılardan dolayı Avcı’ya teşekkür ederek plaket veren Harmancı, “ Adana’da çok güzel işlere imza atıyorsunuz, başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Adana’ya kazandırdığınız tüm yatırımlar için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. BU KENTTEN KAZANIYORUZ, BU KENTE YATIRIMLA DEĞERLENDİRİYORUZ Orhan Avcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son yıllarda Adana’da güzel işler yapıldığını ve kentin kötü imajının silindiğini belirtti. Aile olarak bu kentten kopmayı hiçbir zaman düşünmediklerini ifade eden Avcı, “Türkiye’nin birçok kentinde, yurt dışında yatırımlarımızın olmasına rağmen şirketimizin merkezi Adana’dır. Vergimizi bu kentte ödüyor, bu kentte kazandığımızı, bu kente yatırımla değerlendiriyoruz” dedi. ADANA’MIZ EN İYİ YERLERE GELECEKTİR Kentin vizyonu ve estetiği hakkında fikir alışverişi yapan İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Harmancı, Adana’nın marka şehir olması yolunda olduğunu ve bu vizyonu değiştirecek kişilerin de Adana için çalışacak insanlar olduğunu vurgulayarak” Kentin ileri gelen yöneticileri ve iş adamları birlikte sinerji oluşturarak Adana’mız en iyi yerlere gelecektir” dedi. ADASO Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Avcı, “Kentimizi daha güzel günlere taşımak için elbirliği ile yapılacak çok işimiz var” dedi. Ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Harmancı, ADASO Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Avcı’yı ziyaret ederek kendisine plaket takdim etti.

ADANA’DA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ

İnşaat Magazin Dergisi’nin yapmış olduğu ‘Kent Estetiği Şehrin Geleceği ve Mimari Çizginin Önemi’ panellerinde yapmış olduğu katkılardan dolayı Avcı’ya teşekkür ederek plaket veren Harmancı, “ Adana’da çok güzel işlere imza atıyorsunuz, başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Adana’ya kazandırdığınız tüm yatırımlar için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

BU KENTTEN KAZANIYORUZ, BU KENTE YATIRIMLA DEĞERLENDİRİYORUZ

Orhan Avcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, son yıllarda Adana’da güzel işler yapıldığını ve kentin kötü imajının silindiğini belirtti. Aile olarak bu kentten kopmayı hiçbir zaman düşünmediklerini ifade eden Avcı, “Türkiye’nin birçok kentinde, yurt dışında yatırımlarımızın olmasına rağmen şirketimizin merkezi Adana’dır. Vergimizi bu kentte ödüyor, bu kentte kazandığımızı, bu kente yatırımla değerlendiriyoruz” dedi.

ADANA’MIZ EN İYİ YERLERE GELECEKTİR

Kentin vizyonu ve estetiği hakkında fikir alışverişi yapan İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Harmancı, Adana’nın marka şehir olması yolunda olduğunu ve bu vizyonu değiştirecek kişilerin de Adana için çalışacak insanlar olduğunu vurgulayarak” Kentin ileri gelen yöneticileri ve iş adamları birlikte sinerji oluşturarak Adana’mız en iyi yerlere gelecektir” dedi.

ADASO Yönetim Kurulu Üyesi ve Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Avcı, “Kentimizi daha güzel günlere taşımak için elbirliği ile yapılacak çok işimiz var” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.