AV. NİMET ÖZDEMİR OFİS AÇILIŞINI YAPTI

GÜNDEM 14.04.2021 - 07:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1807+ kez okundu.
 

AV. NİMET ÖZDEMİR OFİS AÇILIŞINI YAPTI

ADANA BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK, GENÇ MESLEKTAŞI AV. NİMET ÖZDEMİR’İN OFİS AÇILIŞINI YAPTI

Adana Barosu’nda staj dönemini tamamlayan Av. Nimet Özdemir, İstanbul ve Düzce’de mesleğini ifa ettikten sonra memleketi Adana’da hukuk bürosu açtı.   Baro Başkanı Av. Veli Küçük, açılış kurdelasını kesmeden önce yaptığı kısa konuşmada genç meslektaşının savunma mesleğine güç kattığını belirterek, “Bir işyeri açılışında, bir ofis açılışında temel beklenti ve amaç, her zaman doğruluk ve dürüstlük kurallarına, meslek etiğine riayet ederek alın teriyle temiz bir kazanç elde etmektir. Genç meslektaşıma yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hak ve adalet arayışında yolu açık olsun.” dedi.   Av. Nimet Özdemir de davetlilere katılımından ötürü teşekkür etti, içinde bulunduğu topluma katkı sunabilecek işler yapmayı ilke edindiğini belirtti.   Törende genç avukatın anne ve babası Ayşe - Faruk Özdemir, Baro mensupları Av. Veysel Güler, Av. Alper Güler, Av. Büşra Erkan Alpar, Av. Elif Altunkaynak ile pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetli hazır bulundu.   Ofisi gezen davetliler yapılan ikramların ardından Av. Nimet Özdemir’i tebrik ederek ayrıldılar.
ADANA BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK, GENÇ MESLEKTAŞI AV. NİMET ÖZDEMİR’İN OFİS AÇILIŞINI YAPTI

Adana Barosu’nda staj dönemini tamamlayan Av. Nimet Özdemir, İstanbul ve Düzce’de mesleğini ifa ettikten sonra memleketi Adana’da hukuk bürosu açtı.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, açılış kurdelasını kesmeden önce yaptığı kısa konuşmada genç meslektaşının savunma mesleğine güç kattığını belirterek, “Bir işyeri açılışında, bir ofis açılışında temel beklenti ve amaç, her zaman doğruluk ve dürüstlük kurallarına, meslek etiğine riayet ederek alın teriyle temiz bir kazanç elde etmektir. Genç meslektaşıma yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hak ve adalet arayışında yolu açık olsun.” dedi.

 

Av. Nimet Özdemir de davetlilere katılımından ötürü teşekkür etti, içinde bulunduğu topluma katkı sunabilecek işler yapmayı ilke edindiğini belirtti.

 

Törende genç avukatın anne ve babası Ayşe - Faruk Özdemir, Baro mensupları Av. Veysel Güler, Av. Alper Güler, Av. Büşra Erkan Alpar, Av. Elif Altunkaynak ile pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetli hazır bulundu.

 

Ofisi gezen davetliler yapılan ikramların ardından Av. Nimet Özdemir’i tebrik ederek ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.