Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

SPOR 10.07.2023 - 10:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1839+ kez okundu.
 

Atakaş Hatayspor, Trendyol Yemek ile sahalara döndü

Süper Lig'e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa’da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Süper Lig'e, Trendyol Yemek ile geri dönen Atakaş Hatayspor, ilk maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor, 9 Temmuz Pazar günü Bursa’da oynanan dostluk maçına ilk kez Trendyol Yemek logolu yeni formalarıyla çıktı. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin maç öncesinde Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e Trendyol Yemek logolu yeni formayı hediye etti.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Trendyol Yemek’in çok büyük bir emeği var. Sayelerinde ayağa kalktık, beraber yürüyeceğiz. Biz de bu emeği, onların ismini taşıyarak, sahadaki başarımızla daha da yukarıya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, “Yeni sezonda Trendyol Yemek ile Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Atakaş Hatayspor’umuzun Süper Lig’de başarıdan başarıya koşacağına inanıyoruz. Bu başarılara tanıklık edecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.