ASİM BAŞKANI MAHMUT ERASLAN'DAN NET TERÖR MESAJI

GÜNDEM 26.12.2023 - 07:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 07:32 538+ kez okundu.
 

ASİM BAŞKANI MAHMUT ERASLAN'DAN NET TERÖR MESAJI

Adana'da 50'yi aşkın STK'nın bir araya gelerek oluşturduğu Adana Sivil İnisiyatif Merkezi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından 12 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili mesaj yayınladı.

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan 12 askerimizin şehit olduğu terör saldırılarının ardından yaptığı açıklamada; "Bağımsızlığımıza direkt bir saldırı olarak gördüğümüz ve taşeron terör örgütlerinin kullanıldığı bu saldırıların bir daha yaşanmaması için devletimiz tarafından atılacak her adımı desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz" dedi.   Adana'da 50'yi aşkın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi. Başkan Mahmut Eraslan yaptığı açıklamada saldırıları emperyalist ülkelerin taşeron örgütler aracılığıyla yaptığını vurgulayarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.   ASİM Başkanı Mahmut Eraslan tarafından yapılan açıklama şöyle; " Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) olarak, geçtiğimiz hafta sonu iki günde ülkemizi derin bir hüzne boğan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına yayılan acı haberlerle yüreklerimiz dağlanmış durumda. Bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. ASİM olarak, ülkemizin birlik ve beraberliğine vurulan bu darbeyi en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu zor günlerde kalbimiz acılı şehit aileleriyle birlikte atıyor. Terörün insanlık dışı yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kaldığımız bu günlerde, bu hain saldırıların gerçekleşmesine neden olan kök sebeplerin üzerine odaklanma zamanı geldiğine inanıyoruz. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik bu tür saldırıların arkasında emperyalist güçlerin olduğu düşüncesindeyiz. Ortaya çıkan tablo aslında gayet net. İşte bu yüzden bağımsızlığımıza direkt bir saldırı olarak gördüğümüz ve taşeron terör örgütlerinin kullanıldığı saldırıların bir daha yaşanmaması için devletimiz tarafından atılacak her adımı desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz. ASİM olarak, terör saldırılarına karşı birlik ve dayanışma içinde olmanın önemine bir kez daha vurgu yapıyoruz. Milletimiz, bu tür acı olaylara karşı daha da kenetlenmeli ve teröre karşı ortak bir duruş sergilemelidir."
Adana'da 50'yi aşkın STK'nın bir araya gelerek oluşturduğu Adana Sivil İnisiyatif Merkezi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından 12 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili mesaj yayınladı.

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan 12 askerimizin şehit olduğu terör saldırılarının ardından yaptığı açıklamada; "Bağımsızlığımıza direkt bir saldırı olarak gördüğümüz ve taşeron terör örgütlerinin kullanıldığı bu saldırıların bir daha yaşanmaması için devletimiz tarafından atılacak her adımı desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz" dedi.

 

Adana'da 50'yi aşkın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi. Başkan Mahmut Eraslan yaptığı açıklamada saldırıları emperyalist ülkelerin taşeron örgütler aracılığıyla yaptığını vurgulayarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

ASİM Başkanı Mahmut Eraslan tarafından yapılan açıklama şöyle;

" Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) olarak, geçtiğimiz hafta sonu iki günde ülkemizi derin bir hüzne boğan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanına yayılan acı haberlerle yüreklerimiz dağlanmış durumda. Bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

ASİM olarak, ülkemizin birlik ve beraberliğine vurulan bu darbeyi en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu zor günlerde kalbimiz acılı şehit aileleriyle birlikte atıyor.

Terörün insanlık dışı yüzüyle bir kez daha karşı karşıya kaldığımız bu günlerde, bu hain saldırıların gerçekleşmesine neden olan kök sebeplerin üzerine odaklanma zamanı geldiğine inanıyoruz.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik bu tür saldırıların arkasında emperyalist güçlerin olduğu düşüncesindeyiz. Ortaya çıkan tablo aslında gayet net. İşte bu yüzden bağımsızlığımıza direkt bir saldırı olarak gördüğümüz ve taşeron terör örgütlerinin kullanıldığı saldırıların bir daha yaşanmaması için devletimiz tarafından atılacak her adımı desteklediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz.

ASİM olarak, terör saldırılarına karşı birlik ve dayanışma içinde olmanın önemine bir kez daha vurgu yapıyoruz. Milletimiz, bu tür acı olaylara karşı daha da kenetlenmeli ve teröre karşı ortak bir duruş sergilemelidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.