akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

“ANNELER İŞTE” ÇOCUKLARI SEYHAN’IN KREŞİNDE

ÇOCUK 08.10.2021 - 13:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2361+ kez okundu.
 

“ANNELER İŞTE” ÇOCUKLARI SEYHAN’IN KREŞİNDE

AKAY “KREŞLERİMİZDE KAPASİTEYİ ARTIRDIK”   Seyhan’da yurttaşların huzuru, mutluluğu ve refahı için hizmet üreten Seyhan Belediyesi, Covid-19 salgını sürecinde geçici olarak faaliyetleri durdurup oyuncak üretim atölyesine dönüştürdüğü kreşlerinin kapasitesini artırıp yeniden Seyhanlıların hizmetine açtı. Çalışan anneler evlatlarını belediye kreşlerinde uzman öğretmenlere emanet ederek, gözleri arkada kalmadan mesailerini tamamlarken, kreşlerdeki çocuklar da gün boyunca hem eğlenip hem de öğrenerek geleceğe hazırlanıyor. KREŞLER PANDEMİ İLE MÜCADELE KOŞULLARINA UYGUN HALE GETİRİLDİ Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında faaliyetleri geçici olarak durdurulan ve Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla oyuncak üretim atölyesine dönüştürülen Seyhan Belediyesi’nin Gürselpaşa, Tellidere ve Yeşilyurt kreşleri, kapılarını yeniden öğrencilerine açtı. Kreşler, yapılan bakım ve onarımın ardından pandemi ile mücadele koşullarına uygun hale getirilerek çocukların kullanımına sunuldu. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kreşlerin kapasitesi de artırıldı. ÇOCUKLAR KREŞTE GÜVENDE, ANNELER EV EKONOMİSİNE DESTEKTE!  Bu yıl 510 öğrencinin kabul edildiği kreşlerde, çocuklar pandemiyle mücadele kuralları doğrultusunda uzman öğretmenlerin gözetiminde hem eğlenip hem de öğrenerek geleceğe hazırlanıyor. Kadınların üretim sürecine ve ekonomik yaşama katılımını teşvik etmek amacıyla kreş başvurularında çalışan annelere pozitif ayrımcılık uygulanırken, çalışan anneler çocuklarını gönül rahatlığıyla kreşlerde güvenli ellere teslim ederek, aile ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor. AKAY “KREŞLERDE KAPASİTEYİ ARTIRDIK” Kreşlerin kadınların sosyal ve ekonomik yaşama katılımında çok önemli bir rol oynadığının altını çizen Başkan Akay, “Salgın dönemini fırsata çevirerek kreşlerimizin kapasitelerini artırma olanağı bulduk. Bu yıl önceki yıllara göre daha fazla öğrenci kabul ettik. Salgının bitmediği gerçeğinden yola çıkarak, kreşlerimizde ailelerimizin emaneti olan çocuklarımızın sağlığı için salgınla mücadele konusunda tüm önlemleri aldık. Çocuklarımız güvenli ve uzman ellerde geleceğe hazırlanıyor” dedi.

AKAY “KREŞLERİMİZDE KAPASİTEYİ ARTIRDIK”

 

Seyhan’da yurttaşların huzuru, mutluluğu ve refahı için hizmet üreten Seyhan Belediyesi, Covid-19 salgını sürecinde geçici olarak faaliyetleri durdurup oyuncak üretim atölyesine dönüştürdüğü kreşlerinin kapasitesini artırıp yeniden Seyhanlıların hizmetine açtı. Çalışan anneler evlatlarını belediye kreşlerinde uzman öğretmenlere emanet ederek, gözleri arkada kalmadan mesailerini tamamlarken, kreşlerdeki çocuklar da gün boyunca hem eğlenip hem de öğrenerek geleceğe hazırlanıyor.

KREŞLER PANDEMİ İLE MÜCADELE KOŞULLARINA UYGUN HALE GETİRİLDİ

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında faaliyetleri geçici olarak durdurulan ve Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla oyuncak üretim atölyesine dönüştürülen Seyhan Belediyesi’nin Gürselpaşa, Tellidere ve Yeşilyurt kreşleri, kapılarını yeniden öğrencilerine açtı. Kreşler, yapılan bakım ve onarımın ardından pandemi ile mücadele koşullarına uygun hale getirilerek çocukların kullanımına sunuldu. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kreşlerin kapasitesi de artırıldı.

ÇOCUKLAR KREŞTE GÜVENDE, ANNELER EV EKONOMİSİNE DESTEKTE!

 Bu yıl 510 öğrencinin kabul edildiği kreşlerde, çocuklar pandemiyle mücadele kuralları doğrultusunda uzman öğretmenlerin gözetiminde hem eğlenip hem de öğrenerek geleceğe hazırlanıyor. Kadınların üretim sürecine ve ekonomik yaşama katılımını teşvik etmek amacıyla kreş başvurularında çalışan annelere pozitif ayrımcılık uygulanırken, çalışan anneler çocuklarını gönül rahatlığıyla kreşlerde güvenli ellere teslim ederek, aile ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor.

AKAY “KREŞLERDE KAPASİTEYİ ARTIRDIK”

Kreşlerin kadınların sosyal ve ekonomik yaşama katılımında çok önemli bir rol oynadığının altını çizen Başkan Akay, “Salgın dönemini fırsata çevirerek kreşlerimizin kapasitelerini artırma olanağı bulduk. Bu yıl önceki yıllara göre daha fazla öğrenci kabul ettik. Salgının bitmediği gerçeğinden yola çıkarak, kreşlerimizde ailelerimizin emaneti olan çocuklarımızın sağlığı için salgınla mücadele konusunda tüm önlemleri aldık. Çocuklarımız güvenli ve uzman ellerde geleceğe hazırlanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.