Aladağlar’ın Zorlu Zirvesi Güzeller’i Fetheden Dağcılar

TURİZM 18.09.2023 - 10:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1461+ kez okundu.
 

Aladağlar’ın Zorlu Zirvesi Güzeller’i Fetheden Dağcılar

Aladağlar’ın Zorlu Zirvesi Güzeller’i Fetheden Dağcılar Adana Lorut Dağcılık Kulübü sporcuları Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, Niğde Aladağlar bölgesindeki 3 bin 461 metre yükseklikteki Güzeller zirvesine tırmanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu zirve, teknik ve zor bir rota olarak biliniyor. Teknik ve Zor Bir Tırmanış Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, Güzeller zirvesine tırmanmak için hazırlıklarını tamamladıktan sonra yola çıktılar. Tırmanış sırasında karşılaştıkları zorluklara rağmen pes etmeden devam ettiler. Nefes nefese süren tırmanış, teknik açıdan deneyimli dağcıları bile zorladı. Ancak sporcular, bu zor şartların üstesinden gelerek kazasız bir şekilde tırmanışı bitirdiler. Tırmanışın sonunda zirvede büyük bir mutluluk ve gurur yaşadılar. Dağcılık Tutkusu Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, dağcılık tutkularını çocukluklarından beri taşıyorlar. Dağların zirvesine çıkmayı hep hayal ettiklerini söyleyen sporcular, daha önce de Demirkazık ve Ağrı dağına başarıyla tırmandılar. Adana Lorut Dağcılık Kulübü olarak ilerleyen haftalarda Türkiye’nin değişik bölgelerinde yer alan bilinen zirvelere tırmanış gerçekleştireceklerini belirttiler. Destek Verenlere Teşekkür Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, bu zorlu yürüyüşte kendilerine destek veren ABC, Bilici Holding ve Şadırvan Döner’e teşekkür ettiler. Ayrıca dağcılık sporunun gelişmesi için çalışan tüm kurum ve kişilere de minnettarlıklarını dile getirdiler.

Aladağlar’ın Zorlu Zirvesi Güzeller’i Fetheden Dağcılar

Adana Lorut Dağcılık Kulübü sporcuları Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, Niğde Aladağlar bölgesindeki 3 bin 461 metre yükseklikteki Güzeller zirvesine tırmanarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu zirve, teknik ve zor bir rota olarak biliniyor.

Teknik ve Zor Bir Tırmanış

Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, Güzeller zirvesine tırmanmak için hazırlıklarını tamamladıktan sonra yola çıktılar. Tırmanış sırasında karşılaştıkları zorluklara rağmen pes etmeden devam ettiler. Nefes nefese süren tırmanış, teknik açıdan deneyimli dağcıları bile zorladı. Ancak sporcular, bu zor şartların üstesinden gelerek kazasız bir şekilde tırmanışı bitirdiler. Tırmanışın sonunda zirvede büyük bir mutluluk ve gurur yaşadılar.

Dağcılık Tutkusu

Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, dağcılık tutkularını çocukluklarından beri taşıyorlar. Dağların zirvesine çıkmayı hep hayal ettiklerini söyleyen sporcular, daha önce de Demirkazık ve Ağrı dağına başarıyla tırmandılar. Adana Lorut Dağcılık Kulübü olarak ilerleyen haftalarda Türkiye’nin değişik bölgelerinde yer alan bilinen zirvelere tırmanış gerçekleştireceklerini belirttiler.

Destek Verenlere Teşekkür

Cesur Tayboga ve Yücel Kısa, bu zorlu yürüyüşte kendilerine destek veren ABC, Bilici Holding ve Şadırvan Döner’e teşekkür ettiler. Ayrıca dağcılık sporunun gelişmesi için çalışan tüm kurum ve kişilere de minnettarlıklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.