Akay, “ Seyhan Belediyesi’ni Zirveye Emekçiler Taşıdı ”

GÜNDEM 24.02.2024 - 07:52, Güncelleme: 24.02.2024 - 07:52 636+ kez okundu.
 

Akay, “ Seyhan Belediyesi’ni Zirveye Emekçiler Taşıdı ”

Seyhan’da Coşkulu Toplu İş Sözleşme Töreni

    Seyhan Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde çalışanları kapsayan en düşük işçi maaşının 36 bin TL olduğu Toplu İş Sözleşmesi (TİS) Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile imzalandı. İşçiler tarafından sevgi seliyle karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Her zaman olduğu gibi bölgenin en yüksek maaşını vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Emekçilerimize helali hoş olsun” dedi.   “ ÜRETİM VE EMEKTEN YANA OLDUM ” Yaşamı boyunca üretim ve emekten yana olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Yaptığınız emeğin karşılığı paha ile biçilemez. Bugüne kadar ki emekleriniz ile Seyhan Belediyesi en başarılı belediyeler arasında gösterildi  Bugün sizlere verilen maaş ücretinin  dünya şartlarını göz önünde bulundurduğumuz vakit yeterli olmadığını çok iyi biliyoruz. Ancak, verebileceğimiz en iyi rakamı vermek adına büyük bir çaba sarfettik. Emeğinizin karşılığınıda hiç bir zaman aksama olmadı bundan sonra da olmayacak. Yeni maaşlarınız hayırlı uğurlu ve helal olsun ” diye konuştu.
Seyhan’da Coşkulu Toplu İş Sözleşme Töreni

 

 

Seyhan Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında Seyhan İmar A.Ş. bünyesinde çalışanları kapsayan en düşük işçi maaşının 36 bin TL olduğu Toplu İş Sözleşmesi (TİS) Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile imzalandı. İşçiler tarafından sevgi seliyle karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Her zaman olduğu gibi bölgenin en yüksek maaşını vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Emekçilerimize helali hoş olsun” dedi.

 

“ ÜRETİM VE EMEKTEN YANA OLDUM ”

Yaşamı boyunca üretim ve emekten yana olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Yaptığınız emeğin karşılığı paha ile biçilemez. Bugüne kadar ki emekleriniz ile Seyhan Belediyesi en başarılı belediyeler arasında gösterildi  Bugün sizlere verilen maaş ücretinin  dünya şartlarını göz önünde bulundurduğumuz vakit yeterli olmadığını çok iyi biliyoruz. Ancak, verebileceğimiz en iyi rakamı vermek adına büyük bir çaba sarfettik. Emeğinizin karşılığınıda hiç bir zaman aksama olmadı bundan sonra da olmayacak. Yeni maaşlarınız hayırlı uğurlu ve helal olsun ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.