AKAY, ÇGC’Yİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 21.02.2021 - 13:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1990+ kez okundu.
 

AKAY, ÇGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Akay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde basın emekçileriyle bir araya geldi Seyhan Belediyesi’ni her alanda üreten hale getirmek istediklerini söyleyen Başkan Akay, gelirlerin ciddi oranda düştüğünü buna karşın giderlerin arttığını belirterek, tasarruf tedbirlerini hayata geçirerek, pandemiyle mücadele konusunda belediye çalışanlarıyla birlikte yoğun emek harcadıklarını söyledi.   Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de, pandemi nedeniyle özellikle de yerel basının çok büyük sıkıntılar içerisine girdiğini, başta yerel yönetimler olmak üzere STK’lar ve iş dünyasının da desteğini beklediklerini belirterek, girdi maliyetlerinin yanı sıra Vergi-Stopaj, SSK gibi maliyet artıran ödemelerde öteleme değil devlet desteği istediklerini dile getirdi.   Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya; basın çalışanlarının TGS çatısı altında örgütlenmesi için çabaladıklarını, pandemi koşullarında sağlıklarını tehlikeye atarak haber peşinde koşan basın çalışanlarının haklarının verilmesi noktasında çalışmalarının devam ettiğini belirterek, TGS’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Mustafa Boz da kentte spor sahalarının artırılması, sporun ve sporcunun desteklenmesi noktasında yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü belirterek, ASGD Adana Şubesi olarak daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yer konusunda Başkan Akay’dan destek istedi.

Akay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde basın emekçileriyle bir araya geldi

Seyhan Belediyesi’ni her alanda üreten hale getirmek istediklerini söyleyen Başkan Akay, gelirlerin ciddi oranda düştüğünü buna karşın giderlerin arttığını belirterek, tasarruf tedbirlerini hayata geçirerek, pandemiyle mücadele konusunda belediye çalışanlarıyla birlikte yoğun emek harcadıklarını söyledi.

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de, pandemi nedeniyle özellikle de yerel basının çok büyük sıkıntılar içerisine girdiğini, başta yerel yönetimler olmak üzere STK’lar ve iş dünyasının da desteğini beklediklerini belirterek, girdi maliyetlerinin yanı sıra Vergi-Stopaj, SSK gibi maliyet artıran ödemelerde öteleme değil devlet desteği istediklerini dile getirdi.

 

Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya; basın çalışanlarının TGS çatısı altında örgütlenmesi için çabaladıklarını, pandemi koşullarında sağlıklarını tehlikeye atarak haber peşinde koşan basın çalışanlarının haklarının verilmesi noktasında çalışmalarının devam ettiğini belirterek, TGS’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Mustafa Boz da kentte spor sahalarının artırılması, sporun ve sporcunun desteklenmesi noktasında yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü belirterek, ASGD Adana Şubesi olarak daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yer konusunda Başkan Akay’dan destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.