Aıkıdo spor eğitmeni, Taner Dinçer, açıklamalarda bulundu.

SPOR 10.01.2022 - 10:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1908+ kez okundu.
 

Aıkıdo spor eğitmeni, Taner Dinçer, açıklamalarda bulundu.

Pandemi döneminde spordan uzak kaldık.

Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm büyük sportif etkinliklerin ya iptal edildiği ya da ertelendiği bir ortamda, Pandemiden dolayı toplum olarak Spor dan uzak kaldık. Sonuç olarak kilo almalarla karşılaştık  ve  hareketsiz bir yaşam tarzımız oldu.   Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını eğitim, ekonomi, çalışma hayatı gibi alanların yanı sıra spor salonlarının işleyişini ve burada spor yapmak isteyenleri de doğrudan etkiledi.   www.yerelhaber.com' un sorularını yanıtlayan Aıkıdo spor eğitmeni, Taner Dinçer, eğitim içeriklerinin hazırlanması, yaşam sürecinin  yeniden yönetilmesi ve spor salununa geri dönüşlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pandemide de spor salonlarına hiç gidemeyen bir kitle oluştu. Dolasıyla insanlar spora ara verdi. Yeniden spor salonuna gelen insanlarla Salonda  birebir çalışmaya başladık. Ben yeniden tüm herkesi, spor yapmaya ve kendinizi savunmayı öğrenmeniz  için dojomuza  bekliyoruz,dedi. HAYALPARK SPOR TESİSLERİ  yada  Süleyman Demirel bulvarında bulunan CORE SPOR SALONU 'na spor yapmak isteyenleri davet eden AIKIDO hocası Taner Dinçer. : 0 555 319 64 04 nolu telefondan spor yapmak isteyenlerin kendilerine ulaşarak, irtibata geçebileceğini söyledi.
Pandemi döneminde spordan uzak kaldık.

Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm büyük sportif etkinliklerin ya iptal edildiği ya da ertelendiği bir ortamda, Pandemiden dolayı toplum olarak Spor dan uzak kaldık.

Sonuç olarak kilo almalarla karşılaştık  ve  hareketsiz bir yaşam tarzımız oldu.

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını eğitim, ekonomi, çalışma hayatı gibi alanların yanı sıra spor salonlarının işleyişini ve burada spor yapmak isteyenleri de doğrudan etkiledi.

 

www.yerelhaber.com' un sorularını yanıtlayan Aıkıdo spor eğitmeni, Taner Dinçer, eğitim içeriklerinin hazırlanması, yaşam sürecinin  yeniden yönetilmesi ve spor salununa geri dönüşlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Pandemide de spor salonlarına hiç gidemeyen bir kitle oluştu. Dolasıyla insanlar spora ara verdi.

Yeniden spor salonuna gelen insanlarla Salonda  birebir çalışmaya başladık. Ben yeniden tüm herkesi, spor yapmaya ve kendinizi savunmayı öğrenmeniz  için dojomuza  bekliyoruz,dedi.

HAYALPARK SPOR TESİSLERİ  yada  Süleyman Demirel bulvarında bulunan CORE SPOR SALONU 'na spor yapmak isteyenleri davet eden AIKIDO hocası Taner Dinçer. : 0 555 319 64 04 nolu telefondan spor yapmak isteyenlerin kendilerine ulaşarak, irtibata geçebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.