Afrin’de Hayat Normale Dönüyor

DÜNYA 23.03.2024 - 08:35, Güncelleme: 23.03.2024 - 08:35 743+ kez okundu.
 

Afrin’de Hayat Normale Dönüyor

Suriye'de Hat Eserleri Sergisi Açıldı

  Türkiye’nin Afrin’i terörden arındırdığı Zeytin Dalı Barış Harekâtı’nın ardından hayatın normale dönmesine yönelik bölgede çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bölgenin en büyük kültür merkezi olan Yunus Emre Enstitüsü Kültür Merkezi’nde Albayrak Grubu, 10 yıllık serüvenin en güzide eserlerini sunduğu Hat Eserleri Sergisi’ni sanatseverlerle buluşturdu.  Sanatseverlerin ilgisine sunulan Albayrak Hat Eserleri Sergisi, günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. Hat Eserleri Sergisi, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen sanatseverler tarafından ilgiyle incelenmişti. 10. yılını kutlayan Hat Eserleri Sergisi, yıl içinde farklı şehir ve ülkeleri gezecek.  Sergi açılışında bir konuşma gerçekleştiren Hatay Vali Yardımcısı İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Genel Koordinatörü Mehmet Miraç Topaloğlu ise, “18 Mart 2018, Zeytin Dalı Barış Harekâtı’nın yıldönümüdür. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi anıyorum. Bu kıymetli etkinliğe vesile olarak Afrin’e gelmesinde emeği geçen tüm dostlara ve Albayrak Grubu’na sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Burada hayatın normale dönmesine katkı sunan her çalışmanın büyük bir kıymeti vardır” dedi.
Suriye'de Hat Eserleri Sergisi Açıldı

 

Türkiye’nin Afrin’i terörden arındırdığı Zeytin Dalı Barış Harekâtı’nın ardından hayatın normale dönmesine yönelik bölgede çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bölgenin en büyük kültür merkezi olan Yunus Emre Enstitüsü Kültür Merkezi’nde Albayrak Grubu, 10 yıllık serüvenin en güzide eserlerini sunduğu Hat Eserleri Sergisi’ni sanatseverlerle buluşturdu. 

Sanatseverlerin ilgisine sunulan Albayrak Hat Eserleri Sergisi, günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. Hat Eserleri Sergisi, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen sanatseverler tarafından ilgiyle incelenmişti. 10. yılını kutlayan Hat Eserleri Sergisi, yıl içinde farklı şehir ve ülkeleri gezecek. 

Sergi açılışında bir konuşma gerçekleştiren Hatay Vali Yardımcısı İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Genel Koordinatörü Mehmet Miraç Topaloğlu ise, “18 Mart 2018, Zeytin Dalı Barış Harekâtı’nın yıldönümüdür. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi anıyorum. Bu kıymetli etkinliğe vesile olarak Afrin’e gelmesinde emeği geçen tüm dostlara ve Albayrak Grubu’na sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Burada hayatın normale dönmesine katkı sunan her çalışmanın büyük bir kıymeti vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.