AFAD ekiplerine Adıyaman'ın sarp kayalıklarında eğitim

EĞİTİM 21.12.2023 - 18:24, Güncelleme: 22.12.2023 - 07:10 516+ kez okundu.
 

AFAD ekiplerine Adıyaman'ın sarp kayalıklarında eğitim

Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine uygulamalı eğitim verildi.

  ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre AFAD’ın eğitim uzmanları tarafından arama kurtarma ekiplerine sahada eğitim verildi. Uzmanlar, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Hamzalar köyü kırsalında bulunan sarp kayalık ve yüksek tepede eğitim verildi. Eğitimde hafif davranış şekilleri, enkaza giriş teknikleri ve arama kurtarma usulleri, kurtarmada kullanılan ip ve tırmanış teknikleri, arama kurtarmada kullanılan malzemelerin teknik özellikleri bakımı ve kullanış şekilleri gibi konularında eğitimler verildi ve uygulamalar yapıldı.  
Adıyaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine uygulamalı eğitim verildi.

 

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgiye göre AFAD’ın eğitim uzmanları tarafından arama kurtarma ekiplerine sahada eğitim verildi.

Uzmanlar, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Hamzalar köyü kırsalında bulunan sarp kayalık ve yüksek tepede eğitim verildi.

Eğitimde hafif davranış şekilleri, enkaza giriş teknikleri ve arama kurtarma usulleri, kurtarmada kullanılan ip ve tırmanış teknikleri, arama kurtarmada kullanılan malzemelerin teknik özellikleri bakımı ve kullanış şekilleri gibi konularında eğitimler verildi ve uygulamalar yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.