AFAD Çalışanlarına Ücretsiz Toplu Taşıma: Bugün Başlıyor

23.03.2022 - 19:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1223+ kez okundu.
 

AFAD Çalışanlarına Ücretsiz Toplu Taşıma: Bugün Başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD taşra teşkilatında istihdam edilen personelin 2023 yılı sonuna kadar kentlerdeki toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmalarına dair karara imza attı.

AFAD'ın taşra teşkilatlarındaki çalışanlar Toplu Ulaşım araçlarını ücretsiz kullanmaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar bugün itibarıyla yürürlüğe resmen girdi.   2022 yılı ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme kapsamında, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilen, arama kurtarma hizmetlerinde gören alan resmi üniformalı, arama ve kurtarma teknisyeni, afet ve acil durum arama ve kurtarma birlik personeli ile il afet ve acil durum arama ve kurtarma ekibi personeli, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yapılan toplu taşıma hizmetlerinden 31/12/2023 yılına kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD taşra teşkilatında istihdam edilen personelin 2023 yılı sonuna kadar kentlerdeki toplu ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmalarına dair karara imza attı.

AFAD'ın taşra teşkilatlarındaki çalışanlar Toplu Ulaşım araçlarını ücretsiz kullanmaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar bugün itibarıyla yürürlüğe resmen girdi.

 

2022 yılı ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Dönem Toplu Sözleşme kapsamında, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilen, arama kurtarma hizmetlerinde gören alan resmi üniformalı, arama ve kurtarma teknisyeni, afet ve acil durum arama ve kurtarma birlik personeli ile il afet ve acil durum arama ve kurtarma ekibi personeli, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese, işletme ve şirketlerce yapılan toplu taşıma hizmetlerinden 31/12/2023 yılına kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.