akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Adanalı Öğrencilerden Budapeşte'ye Ziyaret

DÜNYA 08.06.2022 - 22:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2634+ kez okundu.
 

Adanalı Öğrencilerden Budapeşte'ye Ziyaret

Adana'nın Seyhan İlçesi'nde bulunan Şehit İsmail Demir Ortaokulu öğrencileri Macarista'nın Budapeşte şehrini ziyaret etti.

Avrupa Birliği Erasmus projesi kapsamında aralarında Macaristan, İsveç, Portekiz ve İtalya'nın olduğu ülkeler "Galaksinin Koruyucusu Kendin Ol" protokolü imzalandı. Öğrencilerin farklı kültürleri tanıması ve kendilerini daha iyi geliştirmesini amaçlayan proje ile imzalanan protokol gereği Adana'nın Seyhan İlçesi'ndeki Şehit İsmail Demir Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hakan Yılmaz,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Erdoğan Kara ve İngilizce Öğretmenleri Sema Altınkaya ile Hilal Ankaralı koordinesinde projenin ilk durağı olan Budapeşte'yi ziyaret ederek, şehrin tarihi mekanlarını görüp, bilgi aldılar.  Şehirdeki okulları da ziyaret eden öğrenciler, burada konferanslara katılarak, ülkenin eğitim sistemi hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Hakan Yılmaz, Erasmus projesinin öğrencilerin eğitim ve sosyal hayatına çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, bu tür faaliyetleri sürdüreceklerini söyledi.  
Adana'nın Seyhan İlçesi'nde bulunan Şehit İsmail Demir Ortaokulu öğrencileri Macarista'nın Budapeşte şehrini ziyaret etti.

Avrupa Birliği Erasmus projesi kapsamında aralarında Macaristan, İsveç, Portekiz ve İtalya'nın olduğu ülkeler "Galaksinin Koruyucusu Kendin Ol" protokolü imzalandı.

Öğrencilerin farklı kültürleri tanıması ve kendilerini daha iyi geliştirmesini amaçlayan proje ile imzalanan protokol gereği Adana'nın Seyhan İlçesi'ndeki Şehit İsmail Demir Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hakan Yılmaz,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Erdoğan Kara ve İngilizce Öğretmenleri Sema Altınkaya ile Hilal Ankaralı koordinesinde projenin ilk durağı olan Budapeşte'yi ziyaret ederek, şehrin tarihi mekanlarını görüp, bilgi aldılar. 

Şehirdeki okulları da ziyaret eden öğrenciler, burada konferanslara katılarak, ülkenin eğitim sistemi hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Hakan Yılmaz, Erasmus projesinin öğrencilerin eğitim ve sosyal hayatına çok önemli katkılar sunduğunu belirterek, bu tür faaliyetleri sürdüreceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.