Adana'da "Şehitler Gecesi" programı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.02.2024 - 21:40, Güncelleme: 19.02.2024 - 07:19 872+ kez okundu.
 

Adana'da "Şehitler Gecesi" programı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen programda şehit olmak için Müslümanların bir şehit gibi yaşaması gerektiği vurgulandı.

Ceyhan ilçesinde Adana Peygamber Sevdalıları Derneği Ceyhan temsilciliği tarafından Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde "Şubat Ayı Şehadet Ayı, Şehitler Gecesi ve Kudüs" temalı bir program yapıldı. Tahir Okuşlu hocanın Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Peygamber Sevdalıları Vakfı Ceyhan temsilcisi Sedat Bahadır yaptı. "Şehit olmak, şehit gibi yaşamayı gerektirir." diyen Bahadır, bu etkinliklerle şehitleri tanımayı ve onlar gibi yaşamayı, öğrenip öğretmeyi amaçladıklarını kaydetti.   Ezgi ve ilahilerin seslendirildiği programda İTTİHADUL Ulema Adana Temsilcisi Molla Ekrem Derdiyok da bir konuşma gerçekleştirdi. Program dua ile son buldu. (İLKHA)
Adana'nın Ceyhan ilçesinde Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen programda şehit olmak için Müslümanların bir şehit gibi yaşaması gerektiği vurgulandı.

Ceyhan ilçesinde Adana Peygamber Sevdalıları Derneği Ceyhan temsilciliği tarafından Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde "Şubat Ayı Şehadet Ayı, Şehitler Gecesi ve Kudüs" temalı bir program yapıldı.

Tahir Okuşlu hocanın Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Peygamber Sevdalıları Vakfı Ceyhan temsilcisi Sedat Bahadır yaptı.

"Şehit olmak, şehit gibi yaşamayı gerektirir." diyen Bahadır, bu etkinliklerle şehitleri tanımayı ve onlar gibi yaşamayı, öğrenip öğretmeyi amaçladıklarını kaydetti.

 

Ezgi ve ilahilerin seslendirildiği programda İTTİHADUL Ulema Adana Temsilcisi Molla Ekrem Derdiyok da bir konuşma gerçekleştirdi. Program dua ile son buldu. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.