Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2024 - 19:59, Güncelleme: 25.01.2024 - 08:59 797+ kez okundu.
 

Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın

Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan sünger deposunda çıkan yangında, iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Yüreğir ilçesinde bulunan Mobilyacılar Sitesi'ndeki sünger deposunda meydana geldi. Kapalı bir işyerinden bir anda alevler yükselmeye başladı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangının çıktığı iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. (İLKHA)
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan sünger deposunda çıkan yangında, iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Yüreğir ilçesinde bulunan Mobilyacılar Sitesi'ndeki sünger deposunda meydana geldi.

Kapalı bir işyerinden bir anda alevler yükselmeye başladı.

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.

Çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yangının çıktığı iş yeri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.