Adana'da Erdoğan heyecanı

SİYASET 09.10.2021 - 09:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1458+ kez okundu.
 

Adana'da Erdoğan heyecanı

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Adana'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Adana'ya yakışır şekilde karşılayacaklarını söyledi.   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 2,5 yıl aradan sonra Adana'ya geleceğini belirterek "Yarın hasret bitecek. Adanalı hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı hasretle, coşku içerisinde karşılayacak. Biz AK Parti Adana teşkilatları olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı Adana'mıza yakışır şekilde karşılayacağız" dedi.   ADANA PROGRAMI Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana programı şöyle:   12.30 Ceyhan Temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni.   14.30 Merkez Park Lezzet Festivali açılış töreni.   16.00 ÇÜ Kongre Merkezi AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı   17.30 ÇÜ Hizmet binalarının açılışı.   19.00 Adana Müzesi Gençlerle buluşma.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Adana'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Adana'ya yakışır şekilde karşılayacaklarını söyledi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 2,5 yıl aradan sonra Adana'ya geleceğini belirterek "Yarın hasret bitecek. Adanalı hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı hasretle, coşku içerisinde karşılayacak.

Biz AK Parti Adana teşkilatları olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı Adana'mıza yakışır şekilde karşılayacağız" dedi.

 

ADANA PROGRAMI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana programı şöyle:

 

12.30 Ceyhan

Temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni.

 

14.30 Merkez Park

Lezzet Festivali açılış töreni.

 

16.00 ÇÜ Kongre Merkezi

AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

 

17.30 ÇÜ

Hizmet binalarının açılışı.

 

19.00 Adana Müzesi

Gençlerle buluşma.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.