Adana Beta Tea House’ta Kadınlar Günü Etkinliği

YAŞAM 07.03.2024 - 22:07, Güncelleme: 07.03.2024 - 22:07 960+ kez okundu.
 

Adana Beta Tea House’ta Kadınlar Günü Etkinliği

Arkadaşı ile gelen kadın misafirlere bir A’la Türk Kahvesi hediye!

    Adana’da bulunan Taş Köprü, Sabancı Merkez Camii, çeşitli müzeler gibi tarihi yerlere yakın bir noktada bulunan Beta Tea House, 8 Mart Kadınlar Günü’nde arkadaşıyla birlikte gelen kadın müşterilerine bir A’la Türk Kahvesi’ni hediye ediyor. Çay ve kahve kokularıyla mistik bir havaya sahip olan Adana Beta Tea House, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dünyanın en büyük kahve ülkelerinden biri olan Brezilya'nın bereketli topraklarından gelen çekirdeklerle geliştirilen ve 13 farklı çeşide sahip A’la Türk kahvesi ile eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde arkadaşı ile gelen kadın misafirlere köpüklü bir A’la Türk Kahvesi hediye eden Adana Beta Tea; tarçın, nane, kavun, karamel, kakule, gül, fındık, damla sakızı, çilek, çikolata, bal, badem aromalarının yanı sıra daha yoğun ve sert kahve severler için çifte kavrulmuş seçenekleri ile kahve severleri bekliyor.
Arkadaşı ile gelen kadın misafirlere bir A’la Türk Kahvesi hediye!

 


 

Adana’da bulunan Taş Köprü, Sabancı Merkez Camii, çeşitli müzeler gibi tarihi yerlere yakın bir noktada bulunan Beta Tea House, 8 Mart Kadınlar Günü’nde arkadaşıyla birlikte gelen kadın müşterilerine bir A’la Türk Kahvesi’ni hediye ediyor.

Çay ve kahve kokularıyla mistik bir havaya sahip olan Adana Beta Tea House, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dünyanın en büyük kahve ülkelerinden biri olan Brezilya'nın bereketli topraklarından gelen çekirdeklerle geliştirilen ve 13 farklı çeşide sahip A’la Türk kahvesi ile eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde arkadaşı ile gelen kadın misafirlere köpüklü bir A’la Türk Kahvesi hediye eden Adana Beta Tea; tarçın, nane, kavun, karamel, kakule, gül, fındık, damla sakızı, çilek, çikolata, bal, badem aromalarının yanı sıra daha yoğun ve sert kahve severler için çifte kavrulmuş seçenekleri ile kahve severleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.