ABD'de kar ve tipi etkili oluyor

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 28.12.2023 - 00:46, Güncelleme: 28.12.2023 - 08:07 357+ kez okundu.
 

ABD'de kar ve tipi etkili oluyor

ABD’nin orta kuzey bölgelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

Ulusal Meteoroloji Servisi (NWS), başta Nebraska ve Colorado olmak üzere beş eyalette kış hava şartları uyarısı yaptı. NWS, bu bölgelerdeki yoğun kar yağışı ve tipi tehlikesi nedeniyle, acil olmadıkça yola çıkılmaması tavsiyesinde bulundu. Meteoroloji yetkilileri, ülkenin kuzeydoğusunda yoğun yağmur beklendiği, Washington DC, Philadelphia ve New York'ta bazı bölgelerde ani su baskınlarının yaşanabileceği uyarısında bulundu. Ülkedeki uçuşları takip eden FlightAware sitesi, ABD genelinde yaklaşık 4 bin 200 uçuşun kötü hava şartları nedeniyle iptal edildiği veya ertelendiğini bildirdi. (İLKHA)
ABD’nin orta kuzey bölgelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

Ulusal Meteoroloji Servisi (NWS), başta Nebraska ve Colorado olmak üzere beş eyalette kış hava şartları uyarısı yaptı.

NWS, bu bölgelerdeki yoğun kar yağışı ve tipi tehlikesi nedeniyle, acil olmadıkça yola çıkılmaması tavsiyesinde bulundu.

Meteoroloji yetkilileri, ülkenin kuzeydoğusunda yoğun yağmur beklendiği, Washington DC, Philadelphia ve New York'ta bazı bölgelerde ani su baskınlarının yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Ülkedeki uçuşları takip eden FlightAware sitesi, ABD genelinde yaklaşık 4 bin 200 uçuşun kötü hava şartları nedeniyle iptal edildiği veya ertelendiğini bildirdi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.