ABD'de Dikkat Çeken İşte O Vaka

22.07.2022 - 17:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1637+ kez okundu.
 

ABD'de Dikkat Çeken İşte O Vaka

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kişi aynı anda Kovid-19 maymun çiçeği hastalığına yakalandığını söyledi.

San Francisco'da yaşayan Mitcho Thompson geçen haziran ayı sonunda kendisini bitkin hissetmesi sonrası yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, daha sonra sırtında, bacaklarında, kollarında ve boynunda kırmızı lezyonlar fark ettiğini söyledi.   Mitcho Thompson, "Doktor maymun çiçeği geçirdiğimden ve her ikisinin de bende olduğundan çok emindi. 'İkisini aynı anda geçirebilir miyim?' diye sorduğumda ise 'evet' yanıtını verdi."   BİR BARDAK SUYU BİLE ZOR İÇTİM Virüslerden dolayı çok ağır bir hastalık süreci geçirdiğini belirten Mitcho Thompson, "Gerçekten hastaydım. En kötüsü de yataktan zar zor kalkarak ve bir bardak suyu bile zor içebildiğim."   Stanford Üniversitesi'nde tıp profesörü ve bulaşıcı hastalıklar uzmanı olan Dr. Dean Winslow,çok nadir de olsa bir kişinin aynı anda maymun çiçeği Kovid-19'a yakalanmasının mümkün olduğunu söyledi: "Bunun gerçekleşmesi kesinlikle imkansız değil." "Bu sadece inanılmaz derecede kötü şans. Bunlar çok daha farklı virüsler".
Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kişi aynı anda Kovid-19 maymun çiçeği hastalığına yakalandığını söyledi.

San Francisco'da yaşayan Mitcho Thompson geçen haziran ayı sonunda kendisini bitkin hissetmesi sonrası yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, daha sonra sırtında, bacaklarında, kollarında ve boynunda kırmızı lezyonlar fark ettiğini söyledi.

 

Mitcho Thompson, "Doktor maymun çiçeği geçirdiğimden ve her ikisinin de bende olduğundan çok emindi. 'İkisini aynı anda geçirebilir miyim?' diye sorduğumda ise 'evet' yanıtını verdi."

 

BİR BARDAK SUYU BİLE ZOR İÇTİM

Virüslerden dolayı çok ağır bir hastalık süreci geçirdiğini belirten Mitcho Thompson, "Gerçekten hastaydım. En kötüsü de yataktan zar zor kalkarak ve bir bardak suyu bile zor içebildiğim."

 

Stanford Üniversitesi'nde tıp profesörü ve bulaşıcı hastalıklar uzmanı olan Dr. Dean Winslow,çok nadir de olsa bir kişinin aynı anda maymun çiçeği Kovid-19'a yakalanmasının mümkün olduğunu söyledi: "Bunun gerçekleşmesi kesinlikle imkansız değil." "Bu sadece inanılmaz derecede kötü şans. Bunlar çok daha farklı virüsler".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.