Abart egzozlu motosiklet denetimi

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.04.2024 - 14:17, Güncelleme: 15.04.2024 - 17:46 423 kez okundu.
 

Abart egzozlu motosiklet denetimi

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Emniyeti, abart egzoz ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Yunus ekipleri, Ziya Gökalp Caddesi'nde plakasız bir motosikleti durdurdu. Motosikletin çevreyi rahatsız edecek şekilde abart egzoz düzenlemesi yaptığı tespit edildi. Motosikletin sahibi hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı ve bahsi geçen motosiklet çekici yardımıyla otoparka çekildi. Emniyet yetkilileri, bu tür düzenlemelere ve plakasız araç kullanımına yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtti. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Emniyeti, abart egzoz ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Yunus ekipleri, Ziya Gökalp Caddesi'nde plakasız bir motosikleti durdurdu. Motosikletin çevreyi rahatsız edecek şekilde abart egzoz düzenlemesi yaptığı tespit edildi.

Motosikletin sahibi hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı ve bahsi geçen motosiklet çekici yardımıyla otoparka çekildi. Emniyet yetkilileri, bu tür düzenlemelere ve plakasız araç kullanımına yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak : PHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.