In Street yurt dışında büyümeye devam ediyor

EKONOMİ 29.03.2021 - 11:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1727+ kez okundu.
 

In Street yurt dışında büyümeye devam ediyor

In Street K.K.T.C.’deki 3. mağazasını açtı

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilerine sunan In Street, K.K.T.C.’deki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanına açtığı mağazalarla satış ağını her geçen gün genişleten In Street, yurt dışında da büyümeye devam ediyor.    Türk ayakkabı sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, K.K.T.C. Lefkoşa’da açtığı 146 metrekarelik yeni mağazasında dünyaca ünlü markaları Lefkoşalılar ile buluşturuyor. Ülkemizin dört bir yanında tüketicilerine dünyaca ünlü markaların sneaker ve spor giyim ürünlerini sunan In Street, geniş ürün yelpazesini yurt dışındaki müşterileriyle de buluşturmaya devam ediyor.    In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Dockers By Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn., Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini Lefkoşa’da açtığı yeni mağazasında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, Türkiye’deki istikrarlı büyümesine ek olarak yurt dışında da büyümeye devam ediyor.
In Street K.K.T.C.’deki 3. mağazasını açtı

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilerine sunan In Street, K.K.T.C.’deki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanına açtığı mağazalarla satış ağını her geçen gün genişleten In Street, yurt dışında da büyümeye devam ediyor. 

 

Türk ayakkabı sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, K.K.T.C. Lefkoşa’da açtığı 146 metrekarelik yeni mağazasında dünyaca ünlü markaları Lefkoşalılar ile buluşturuyor. Ülkemizin dört bir yanında tüketicilerine dünyaca ünlü markaların sneaker ve spor giyim ürünlerini sunan In Street, geniş ürün yelpazesini yurt dışındaki müşterileriyle de buluşturmaya devam ediyor. 

 

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Dockers By Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn., Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini Lefkoşa’da açtığı yeni mağazasında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, Türkiye’deki istikrarlı büyümesine ek olarak yurt dışında da büyümeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.