14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.

GÜNDEM 02.03.2024 - 08:05, Güncelleme: 02.03.2024 - 08:05 1106+ kez okundu.
 

14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.

Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra sektör profesyonellerini yeniden buluşturdu

    Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.   Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın açılış törenine, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 29 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında açık kalacak fuar, 5 yıl aradan sonra profesyonel ziyaretçilerini tek bir çatı altında topluyor. İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren Adana İnşaat Fuarı, Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcıları ağırlayacak. 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getiriyor. 13. Adana IHS Fuarı ve Güneş Enerji Sistemleri bölümleri de fuar kapsamında yer alıyor. Böylece sektörün dikkat çeken alt dalları da ziyaretçilere sunuluyor. 
Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra sektör profesyonellerini yeniden buluşturdu
 

 

Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.

 

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın açılış törenine, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 29 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında açık kalacak fuar, 5 yıl aradan sonra profesyonel ziyaretçilerini tek bir çatı altında topluyor. İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine kadar pek çok firma temsilcisini bir araya getiren Adana İnşaat Fuarı, Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcıları ağırlayacak. 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getiriyor. 13. Adana IHS Fuarı ve Güneş Enerji Sistemleri bölümleri de fuar kapsamında yer alıyor. Böylece sektörün dikkat çeken alt dalları da ziyaretçilere sunuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.