100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

KÜLTÜR 15.01.2024 - 08:04, Güncelleme: 15.01.2024 - 08:04 815+ kez okundu.
 

100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası işbirliği ile hayata geçirilen 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu yüksek katılımlı bir törenle açıldı

. Açılışta usta çizer Turhan Selçukun Söz Çizginin adlı karikatür sergisi de gezildi. Açılışa sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası işbirliği ile Adana yeni bir kültür sanat merkezi kazandı. İki kurum arasında imzalanan protokol gereği Adana Tabip Odası hizmet binasında kültür sanat merkezi oluşturulmasına yönelik ilk önemli aşama geçildi ve yapılan törenle sergi salonu açıldı. Sergi salonunun açılışına yüzlerce kişi katıldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tören sonrası usta çizer Turhan Selçuk'u Söz Çizginin adlı sergisi gezildi. Saygı duruşu ile başlayan törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kültür sanat ile ilgili etkinlik olduğunda çok heyecanlığını belirterek, bugün de aynı heyecanı yaşadığını söyledi.
Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası işbirliği ile hayata geçirilen 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu yüksek katılımlı bir törenle açıldı

. Açılışta usta çizer Turhan Selçukun Söz Çizginin adlı karikatür sergisi de gezildi. Açılışa sanatseverler büyük ilgi gösterdi.
Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası işbirliği ile Adana yeni bir kültür sanat merkezi
kazandı. İki kurum arasında imzalanan protokol gereği Adana Tabip Odası hizmet binasında
kültür sanat merkezi oluşturulmasına yönelik ilk önemli aşama geçildi ve yapılan törenle sergi
salonu açıldı.
Sergi salonunun açılışına yüzlerce kişi katıldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tören sonrası
usta çizer Turhan Selçuk'u Söz Çizginin adlı sergisi gezildi. Saygı duruşu ile başlayan törende
konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kültür sanat ile ilgili etkinlik olduğunda çok
heyecanlığını belirterek, bugün de aynı heyecanı yaşadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.