YVONNE BRAKEL VELİ KÜÇÜK ZİYARETTE BULUNDU

13.10.2020 - 20:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2300+ kez okundu.
 

YVONNE BRAKEL VELİ KÜÇÜK ZİYARETTE BULUNDU

İNCİRLİK HAVA ÜSSÜ’NDE GÖREVLİ ABD ASKERİ BAŞSAVCI YRB. YVONNE BRAKEL BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU   İncirlik Hava Üssü’nde ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı 39'uncu Kanat Komutanlığı’nda görevli Askeri Başsavcı Yrb. Yvonne Brakel, Yzb. Morgan Galusha, Yzb. Jason Zummo ve Baromuz mensubu Hukuk Müşaviri Filiz de Vette, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Veli Küçük, konuklarına teşekkürlerini sundu.   Adana Barosu’nun mesleki ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verildikten sonra karşı karşıya oldukları sorunlar anlatıldı. Misafir heyetle birlikte sohbet ortamında geçen görüşmede Baro Başkanı tarafından en kısa sürede iade- i ziyarette bulunulacağı ifade edildi.   Görüşmede Adana Barosu mensubu ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çinkılıç da yer aldı.

İNCİRLİK HAVA ÜSSÜ’NDE GÖREVLİ ABD ASKERİ BAŞSAVCI YRB. YVONNE BRAKEL BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

 

İncirlik Hava Üssü’nde ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı 39'uncu Kanat Komutanlığı’nda görevli Askeri Başsavcı Yrb. Yvonne Brakel, Yzb. Morgan Galusha, Yzb. Jason Zummo ve Baromuz mensubu Hukuk Müşaviri Filiz de Vette, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Veli Küçük, konuklarına teşekkürlerini sundu.

 

Adana Barosu’nun mesleki ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verildikten sonra karşı karşıya oldukları sorunlar anlatıldı. Misafir heyetle birlikte sohbet ortamında geçen görüşmede Baro Başkanı tarafından en kısa sürede iade- i ziyarette bulunulacağı ifade edildi.

 

Görüşmede Adana Barosu mensubu ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çinkılıç da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.