Yüreğir'in parlayan yıldızı Eyüp Acar oldu.

SİYASET 15.01.2022 - 21:48, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1393+ kez okundu.
 

Yüreğir'in parlayan yıldızı Eyüp Acar oldu.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun her zaman yanındayız.

Siyasete atıldığı günden itibaren Yüreğirde çalışmalarına devam eden, siyasi arenada yeni bir yüz olan Acar,Yüreğir'de  gündemin bir numaralı konusu olmaya devam ediyor. 2021 yılında yaptıgı insani yardımlar ve iş hayatındaki başarısıyla adını duyuran hayırsever iş insanı İş dünyasının dışında da siyasetin parlayan yıldızı oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan yardımcısı ve Yüreğir Meclis Üyesi  Recai Mercimekle de uyum içinde olduklarını belirten Acar, Adana'da seçimlerde birinci Partinin İyi Parti olacağını söyledi Uzun zamandır sesiz bir şekilde siyasi çalışmalarını yaparak Adana'da ve Yüreğir'de Partisinin güçlenmesi için Eyüp Acar, Feti Ahmet Dogaç, Maide YIlmaz, ve Levent Kaya'dan oluşan Yüreğir'in tanınan ve halk tarafından sevilen çok önemli siyaset kadrosu ile İyi Partide hareket ederken beraber hareket ettiği  kadrosunu da ileri  tarihlerde güçlendirecegini  açıklayacağını bizlerle paylaştı. 
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun her zaman yanındayız.

Siyasete atıldığı günden itibaren Yüreğirde çalışmalarına devam eden, siyasi arenada yeni bir yüz olan Acar,Yüreğir'de  gündemin bir numaralı konusu olmaya devam ediyor.

2021 yılında yaptıgı insani yardımlar ve iş hayatındaki başarısıyla adını duyuran hayırsever iş insanı İş dünyasının dışında da siyasetin parlayan yıldızı oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan yardımcısı ve Yüreğir Meclis Üyesi  Recai Mercimekle de uyum içinde olduklarını belirten Acar, Adana'da seçimlerde birinci Partinin İyi Parti olacağını söyledi

Uzun zamandır sesiz bir şekilde siyasi çalışmalarını yaparak Adana'da ve Yüreğir'de Partisinin güçlenmesi için Eyüp Acar, Feti Ahmet Dogaç, Maide YIlmaz, ve Levent Kaya'dan oluşan Yüreğir'in tanınan ve halk tarafından sevilen çok önemli siyaset kadrosu ile İyi Partide hareket ederken beraber hareket ettiği  kadrosunu da ileri  tarihlerde güçlendirecegini  açıklayacağını bizlerle paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.