Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.

SİYASET 12.09.2022 - 20:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1788+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Pazar günü gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlene kongreye partililer ve vatandaşlar katıldı. Divan heyetinin oluşmasının ardından kongreye geçildi. Kongrenin başında bir selamlama konuşması yapan Selçuk Coşkun; "Bugüne kadar Yeniden Refah Partisi’nin bir ferdi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bundan sonra ilçe başkanı olarak devam edeceğiz. Fert fert görüşüp kapı kapı dolaşıp davamızı anlatacağız. İlçemize Yeniden Refah’ın mührünü vuracağız. Dr. Fatih Erbakan’ın öncülüğünde asla pes etmeden, hedeflerimizden ve ideallerimizden vazgeçmeden, millet adına, doğru politikalarla dürüst siyaset nasıl yapılır herkese göstereceğiz" dedi. Selçuk Coşkun’un ardından katılımcıların coşkulu tezahüratlarıyla kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal salondakilere Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamını iletti. Fatih Erbakan ile yol arkadaşlığı yapmaktan dolayı gururlu olduğunu vurgulayan Başkan Baysal; "Kıymetli Hemşerilerim! Ülkemizde onlarca siyasi parti var. Bunları çoğu tabela partisi. Tabela partisi olmayanların içindekilerin çoğu da rant partisi. Rant partisi olmayanların içindekilerin çoğu ise bu milletin değerlerine düşmanlık besleyenlerin oluşturduğu gaflet partisi. Biz ne tabela partisiyiz, ne rant partisi ne de gaflet partisiyiz. Bir iktidarın tek alternatifi olan Yeniden Refah Partisi’yiz. Biz bu milletin bağrından çıkıp gelmiş, çok kısa bir süre içinde Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayanları yapmış, omurgalı duruş ve milli görüş düşüncesini beyinlere nakşetmiş mücahit Necmettin Erbakan’ın öğrencileriyiz. Bugün onun yolunda ilerleyen, onun çilesine talip olan, onun derdi ile dertlenen oğlu Dr. Muhammed Fatih Erbakan ile bu kötü gidişatı durduracak kadrolarız. Halkımıza yeniden refah ve huzur ortamını sağlayacak siyasetçileriz. Şimdi kutlu bir seferdeyiz. Allah’ın izniyle yolun sonunda zafer de bizimdir" dedi. Selahattin Baysal’ın konuşmasının ardından oylamaya geçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede Selçuk Coşkun oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı seçildi.

Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Pazar günü gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlene kongreye partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divan heyetinin oluşmasının ardından kongreye geçildi.

Kongrenin başında bir selamlama konuşması yapan Selçuk Coşkun; "Bugüne kadar Yeniden Refah Partisi’nin bir ferdi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bundan sonra ilçe başkanı olarak devam edeceğiz. Fert fert görüşüp kapı kapı dolaşıp davamızı anlatacağız. İlçemize Yeniden Refah’ın mührünü vuracağız. Dr. Fatih Erbakan’ın öncülüğünde asla pes etmeden, hedeflerimizden ve ideallerimizden vazgeçmeden, millet adına, doğru politikalarla dürüst siyaset nasıl yapılır herkese göstereceğiz" dedi.

Selçuk Coşkun’un ardından katılımcıların coşkulu tezahüratlarıyla kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal salondakilere Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamını iletti.

Fatih Erbakan ile yol arkadaşlığı yapmaktan dolayı gururlu olduğunu vurgulayan Başkan Baysal; "Kıymetli Hemşerilerim! Ülkemizde onlarca siyasi parti var. Bunları çoğu tabela partisi. Tabela partisi olmayanların içindekilerin çoğu da rant partisi. Rant partisi olmayanların içindekilerin çoğu ise bu milletin değerlerine düşmanlık besleyenlerin oluşturduğu gaflet partisi. Biz ne tabela partisiyiz, ne rant partisi ne de gaflet partisiyiz. Bir iktidarın tek alternatifi olan Yeniden Refah Partisi’yiz.

Biz bu milletin bağrından çıkıp gelmiş, çok kısa bir süre içinde Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayanları yapmış, omurgalı duruş ve milli görüş düşüncesini beyinlere nakşetmiş mücahit Necmettin Erbakan’ın öğrencileriyiz. Bugün onun yolunda ilerleyen, onun çilesine talip olan, onun derdi ile dertlenen oğlu Dr. Muhammed Fatih Erbakan ile bu kötü gidişatı durduracak kadrolarız. Halkımıza yeniden refah ve huzur ortamını sağlayacak siyasetçileriz. Şimdi kutlu bir seferdeyiz. Allah’ın izniyle yolun sonunda zafer de bizimdir" dedi.

Selahattin Baysal’ın konuşmasının ardından oylamaya geçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede Selçuk Coşkun oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.