Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:Aşı olmuyorum.

SİYASET 23.01.2021 - 13:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1608+ kez okundu.
 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:Aşı olmuyorum.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:" Pfizer Biontech Sinovac aşılarını olmuyorum. Cenin kullanılan aşı olmuyorum. İlluminati kontrolündeki aşıları olmuyorum!" Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı video açıklamada koronavirüs ve aşı konusunda oldukça faydalı ve farklı bilgiler verdi. Aşının aslında faydalı olduğunu ama şuan şer güçlerin aşı ile insanlığa zarar verdiğini vurguladı. Koronavirüs ve aşısı ile nüfus kontrollü sağlanıyor insanlar kısır ve daha sağlıksız hale getiriliyor vurgusu yaptı.  Genç Lider GÜNDÜZ'ün konuşması özet olarak şu şekilde kayıtlara geçti: "Aşı, koruyucu ve önleyici bir sağlık tedbiridir ve faydalıdır. Ancak Gates ailesi Rockefeller ve illuminati kontrolündeki Pfizer  Biontech ve Sinovac aşılarını kabul etmiyorum ve aşı olmuyorum. Vatikan cenin kullanılan aşıların kullanımına fetva vererek aslında aşılarda cenin olduğunu ifşa etmiştir. Müslüman olarak cenin kullanılan aşıyı kabul etmiyorum. İnsanlık onuru adına ceninden yapılan ilaç ve aşıları kabul etmiyorum. Vatikan şer güçlerin ve illuminatinin sözcüsüdür. Koronavirüs ve aşısı tamamen kurgudur siyasidir ben de siyasetçi olarak siyasi tepkimi bu aşıları olmayarak ortaya koyuyorum. Biz bildiğimiz bilgileri ve doğrularımızı halkımız ile paylaşırız karar halkımızındır. Kaosa anarşiye sevk etmeden ve devletin düzenini sekteye uğratmayacak şekilde aşı olmama kampanyası yürütüyoruz. Bu eylem ile tepkimizi ortaya koyup tarafımızı belli edip tarihe not düşüyoruz. 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:" Pfizer Biontech Sinovac aşılarını olmuyorum. Cenin kullanılan aşı olmuyorum. İlluminati kontrolündeki aşıları olmuyorum!"

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı video açıklamada koronavirüs ve aşı konusunda oldukça faydalı ve farklı bilgiler verdi. Aşının aslında faydalı olduğunu ama şuan şer güçlerin aşı ile insanlığa zarar verdiğini vurguladı. Koronavirüs ve aşısı ile nüfus kontrollü sağlanıyor insanlar kısır ve daha sağlıksız hale getiriliyor vurgusu yaptı. 

Genç Lider GÜNDÜZ'ün konuşması özet olarak şu şekilde kayıtlara geçti: "Aşı, koruyucu ve önleyici bir sağlık tedbiridir ve faydalıdır. Ancak Gates ailesi Rockefeller ve illuminati kontrolündeki Pfizer 
Biontech ve Sinovac aşılarını kabul etmiyorum ve aşı olmuyorum. Vatikan cenin kullanılan aşıların kullanımına fetva vererek aslında aşılarda cenin olduğunu ifşa etmiştir. Müslüman olarak cenin kullanılan aşıyı kabul etmiyorum. İnsanlık onuru adına ceninden yapılan ilaç ve aşıları kabul etmiyorum. Vatikan şer güçlerin ve illuminatinin sözcüsüdür. Koronavirüs ve aşısı tamamen kurgudur siyasidir ben de siyasetçi olarak siyasi tepkimi bu aşıları olmayarak ortaya koyuyorum. Biz bildiğimiz bilgileri ve doğrularımızı halkımız ile paylaşırız karar halkımızındır. Kaosa anarşiye sevk etmeden ve devletin düzenini sekteye uğratmayacak şekilde aşı olmama kampanyası yürütüyoruz. Bu eylem ile tepkimizi ortaya koyup tarafımızı belli edip tarihe not düşüyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.