Yazar Züleyha Karaman, 12.Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu

GÜNDEM 23.05.2022 - 06:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1849+ kez okundu.
 

Yazar Züleyha Karaman, 12.Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gazeteci-Yazar Züleyha Karaman, 12.Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu

Uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, AA Kıbrıs Temsilciliği ve KKTC Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Basın Bürolarında görev yapan, deneyimli gazeteci Karaman, Melek Yayıncılık Standında, “Bir Liderin Son Sözleri” adlı kitabını imzaladı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde yer alan 12.Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki imza gününün ardından; Kocaeli’ndeki Kıbrıs Gazilerini ve Haydar Aliyev Kültür Evi’nde de Azerbaycan Türkleri ile bir araya geldi. Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Nurettin Recep Sağlık, Karaman’a şehitler müzesini gezdirip, Gaziler Evi hakkında bilgi verdi ve muharip gaziler rozeti taktı. Haydar Aliyev Kültür Evi Başkanı Bilal Dündar da, Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine ve Azerbaycan Türklerinin mücadelesine desteğinden dolayı Karaman’a teşekkür belgesi verdi. ÇGC Üyesi, Gazeteci-Yazar Züleyha Karaman, her iki ziyarette de kitaplarını takdim etti.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Gazeteci-Yazar Züleyha Karaman, 12.Kocaeli Kitap Fuarı’na konuk oldu

Uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, AA Kıbrıs Temsilciliği ve KKTC Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Basın Bürolarında görev yapan, deneyimli gazeteci Karaman, Melek Yayıncılık Standında, “Bir Liderin Son Sözleri” adlı kitabını imzaladı.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde yer alan 12.Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki imza gününün ardından; Kocaeli’ndeki Kıbrıs Gazilerini ve Haydar Aliyev Kültür Evi’nde de Azerbaycan Türkleri ile bir araya geldi.

Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Nurettin Recep Sağlık, Karaman’a şehitler müzesini gezdirip, Gaziler Evi hakkında bilgi verdi ve muharip gaziler rozeti taktı.

Haydar Aliyev Kültür Evi Başkanı Bilal Dündar da, Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine ve Azerbaycan Türklerinin mücadelesine desteğinden dolayı Karaman’a teşekkür belgesi verdi.

ÇGC Üyesi, Gazeteci-Yazar Züleyha Karaman, her iki ziyarette de kitaplarını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.