YILMAZ OKUMUŞ’UN “LAZ KAPİTAL 2”Sİ YAKINDA RAFLARDA

KÜLTÜR 01.12.2020 - 21:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1049+ kez okundu.
 

YILMAZ OKUMUŞ’UN “LAZ KAPİTAL 2”Sİ YAKINDA RAFLARDA

YILMAZ OKUMUŞ’UN “LAZ KAPİTAL 2”Sİ YAKINDA RAFLARDA YERİNİ ALACAK

      Mizah edebiyatının önemli isimlerinden Yılmaz Okumuş’un “Laz Kapital” serisini yenilenen kapağı ve güncellenen içeriğiyle yeniden yayımlayan Ayrıksı Yayınları, serinin ikinci kitabı “Laz Kapital 2”yi Aralık ayında mizahseverlerle buluşturacak.   Mizah yazarı Yılmaz Okumuş’un kısa süre önce güncellenen içeriği ve Ayrıksı Yayınları etiketiyle okurlarla yeniden buluşan “Laz Kapital” serisinin birinci kitabının ardından serinin ikinci kitabı Aralık ayında raflarda yerini alacak.   “Karl Marx Trabzon’da doğsaydı” fikrinden yola çıkarak mizahi bir dil ve Karadeniz şivesiyle yazdığı “Laz Kapital” serisinin birinci kitabının alt başlığı ‘Asıl şimdi başlay’ iken, ikinci kitabın alt başlığı ise ‘Ben tek, siz hepunuz.”   Yılmaz Okumuş Aralık ayında yayımlanacak ikinci kitapta da ekonomiye ve politikaya dair gelişmeleri ve bu gelişmelerin topluma yansımasını Laz Marks’ın ağzından Karadeniz şivesiyle ortaya seriyor.   Yılmaz Okumuş’un, ilk defa 2006 yılında Karadeniz şivesiyle okurlara sunduğu Laz Kapital serisinin ikinci kitabı, Ayrıksı Kitap etiketiyle yayımlanan ilk kitapta olduğu gibi Halit Kurtulmuş Aytoslu’nun eğlenceli çizimlerinin eklendiği yeni kapağı ve güncellenen içeriğiyle farklı bir okuma deneyimi sunacak.   Edip Cansever’in, "Biz aykırıya, ayrıntıya, ayrıksıya, azınlığa tutkunuz," dizelerinden esinlenen yayın çizgisiyle yayın hayatına adım atan Ayrıksı Kitap, serinin ikinci kitabı “Laz Kapital 2”yi Aralık ayında okurlarla buluşturacak.
YILMAZ OKUMUŞ’UN “LAZ KAPİTAL 2”Sİ YAKINDA RAFLARDA YERİNİ ALACAK

 

 

 

Mizah edebiyatının önemli isimlerinden Yılmaz Okumuş’un “Laz Kapital” serisini yenilenen kapağı ve güncellenen içeriğiyle yeniden yayımlayan Ayrıksı Yayınları, serinin ikinci kitabı “Laz Kapital 2”yi Aralık ayında mizahseverlerle buluşturacak.

 

Mizah yazarı Yılmaz Okumuş’un kısa süre önce güncellenen içeriği ve Ayrıksı Yayınları etiketiyle okurlarla yeniden buluşan “Laz Kapital” serisinin birinci kitabının ardından serinin ikinci kitabı Aralık ayında raflarda yerini alacak.

 

“Karl Marx Trabzon’da doğsaydı” fikrinden yola çıkarak mizahi bir dil ve Karadeniz şivesiyle yazdığı “Laz Kapital” serisinin birinci kitabının alt başlığı ‘Asıl şimdi başlay’ iken, ikinci kitabın alt başlığı ise ‘Ben tek, siz hepunuz.”

 

Yılmaz Okumuş Aralık ayında yayımlanacak ikinci kitapta da ekonomiye ve politikaya dair gelişmeleri ve bu gelişmelerin topluma yansımasını Laz Marks’ın ağzından Karadeniz şivesiyle ortaya seriyor.

 

Yılmaz Okumuş’un, ilk defa 2006 yılında Karadeniz şivesiyle okurlara sunduğu Laz Kapital serisinin ikinci kitabı, Ayrıksı Kitap etiketiyle yayımlanan ilk kitapta olduğu gibi Halit Kurtulmuş Aytoslu’nun eğlenceli çizimlerinin eklendiği yeni kapağı ve güncellenen içeriğiyle farklı bir okuma deneyimi sunacak.

 

Edip Cansever’in, "Biz aykırıya, ayrıntıya, ayrıksıya, azınlığa tutkunuz," dizelerinden esinlenen yayın çizgisiyle yayın hayatına adım atan Ayrıksı Kitap, serinin ikinci kitabı “Laz Kapital 2”yi Aralık ayında okurlarla buluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.