Ayyüce 1
Ali Demirçalı

Vardalı Minikler Köyü Anaokulunda ilk karne heyecanı...

EĞİTİM 22.01.2021 - 16:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2607+ kez okundu.
 

Vardalı Minikler Köyü Anaokulunda ilk karne heyecanı...

  İlköğretim,ve liselerin yanında okul öncesi Eğitiminde kalesi olarak nitelendirilen ''Varda Koleji Özel Okullarında'' Anaokulu eğitimi gören öğrencilerinin Karne töreninde duygulu anlar yaşanırken ilk kez karne alan anaokulu öğrencilerinin sevinçleri ve bir birleriyle vedalaşması veliler kadar öğretmenleri de duygulandırdı. İlk kez karne alma heyecanı yaşayan minikleri aileleri yalnız bırakmazken minik  öğrenciler “Arkadaşlarımız ve öğretmenimizi çok özleyeceğiz.” dediler.  Vardalı Minikler Köyü  Anaokulu Müdiresi Rabia Şahin başarılarla ve etkinliklerle dolu bir yarı yılın geride kaldığını ve öğrencilerin güzel bir tatili hak ettiğini ifade ederek veli ve öğrencilerle ayrı ayrı vedalaştı.  Şahin; İkinci yarıyıl yoğun bir şekilde geçecektir. Vardalı Minikler Köyü  Anaokulunda görev yapan öğretmen ve idarecilerimiz  tatil süresince değişik hizmet içi eğitim programlarıyla ikinci yarıyıla hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize  iyi tatiller diliyorum.” dedi. Düzenlenen karne töreninin ardından ilk karne heyecanı yaşayan öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğraf çektirerek ilk karne heyecanını ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.

 

İlköğretim,ve liselerin yanında okul öncesi Eğitiminde kalesi olarak nitelendirilen ''Varda Koleji Özel Okullarında'' Anaokulu eğitimi gören öğrencilerinin Karne töreninde duygulu anlar yaşanırken ilk kez karne alan anaokulu öğrencilerinin sevinçleri ve bir birleriyle vedalaşması veliler kadar öğretmenleri de duygulandırdı.

İlk kez karne alma heyecanı yaşayan minikleri aileleri yalnız bırakmazken minik  öğrenciler “Arkadaşlarımız ve öğretmenimizi çok özleyeceğiz.” dediler. 

Vardalı Minikler Köyü  Anaokulu Müdiresi Rabia Şahin başarılarla ve etkinliklerle dolu bir yarı yılın geride kaldığını ve öğrencilerin güzel bir tatili hak ettiğini ifade ederek veli ve öğrencilerle ayrı ayrı vedalaştı. 

Şahin; İkinci yarıyıl yoğun bir şekilde geçecektir. Vardalı Minikler Köyü  Anaokulunda görev yapan öğretmen ve idarecilerimiz  tatil süresince değişik hizmet içi eğitim programlarıyla ikinci yarıyıla hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize  iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Düzenlenen karne töreninin ardından ilk karne heyecanı yaşayan öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğraf çektirerek ilk karne heyecanını ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.